01 / 05 / 2024

Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak

Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye genelinde 1800 personel alacak! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) 81 ilde toplam 1800 personel alacağını açıkladı. Peki TOB hangi meslek gruplarını işe alınacak? TOB başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! 81 ilde 1800 kişi alınacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye'nin 81 ilinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki, hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde 1800 personel alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye genelinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi taşınmayacak!

SAMSUN’da bulunduğu alana 10 bin kişilik cami yapılması için başka bir yere taşınan 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi ile verilen imar değişikliği hem de okulun taşınması kararı iptal edildi.

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi'nin iadesi talep edildi!

Samsun'da 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu arsaya 10 bin kişilik cami yapılması için yapılan nazım imar planı değişikliğinin ardından okul başka bir yere taşındı.

Batı Çevre Yolu'ndaki tarım arazisinin imar planına dava açıldı!

BATI Çevre Yolu'nda 1800 metre için 250 hektar tarım arazisine yönelik imar planı tadilatına meslek odaları yürütmeyi durdurma ve iptal davası açtı.

Samsun Atakum'daki Tarım Lisesi harabeye döndü!

Türkiye'de sayılı okullar arasında yer alan Atakum Anadolu Tarım Meslek Lisesi ve Tarım Meslek Lisesi adeta harabeye döndü. Okul bazı insanlar tarafından kullanılamaz hale getirildi.

Veliler, Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni geri istiyor!

Veliler, Samsun'daki 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni 10 bin kişilik cami yapılması için okullarından çıkarılarak başka yere taşınan çocuklarının, yeniden kendi okullarına döndürülmesini istedi.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak?

Atakum Tarım Meslek Lisesinin dini tesis alanına çevrilmesinin ardından, İdare Mahkemesi dini tesis alanının okul alanına çevrilmesi kararını aldı. Samsun Bölge İdare Mahkemesi imar planı değişikliği işleminin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Samsun Tarım Meslek Lisesi arazisine ne inşa edilecek?

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak Haberi

Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisi ne olacak

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Zeybek önergesinde "Samsun'da Veteriner Tarım Meslek Lisesi; Atakum ilçesinde hizmet verirken çeşitli gerekçeler ileri sürülerek bina boşaltılmış ve bir süre sonra yıkımı gerçekleştirilmiştir. Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisi, Atakum İlçemizin en değerli yerlerindendir. Bu alanda cami yapımı düşünülmüş, Atakum halkının tepkisi sonucunda; yeşil alan olarak kullanılmasına karar verildiği söylenmiş. Şimdi ise Kent park projesi ile gündeme gelmektedir." diyerek konuya ilişkin 3 soru sordu.

Zeybek'in soruları

1- Samsun'da bulunan Atakum Veteriner Tarım Meslek Lisesinin arazisi nasıl değerlendirilecektir?

2- Bir süre yeşil alan olarak kullanıldıktan sonra; bu alanın yeşil alandan çıkartılması mümkün olabilir mi?

3- Samsun Atakum ilçesinin en değerli...