20 / 05 / 2024

Veysel Belgin

Veysel Belgin

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

Bingöl sentetik saha aydınlatmaları yenilendi!

Barakazi, “ Tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları halkımızın hizmetindedir” dedi. Karşıyaka Mahallesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi’nde bulunan sentetik sahanın aydınlatma üniteleri yenilendi.

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Veysel Eroğlu: Muş'a Alparslan 2 barajından su temin edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Muş'un ve bazı ilçelerinin içme suyunu Alparslan 2 barajından temin etmeyi planladıklarını açıkladı.

Veysel Eroğlu: Susuzluk sorunu için B planı devreye girdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "B planı devreye girdi. Gerekirse C planını devreye sokarız. Bu yıl İstanbul için herhangi bir sıkıntı olmayacak" dedi.

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti!

Bir dizi ziyaret ve çalışma programı kapsamında ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirler aldık!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirlerin alındığını belirtti. Veysel Eroğlu, Hatay'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Veysel Eroğlu: Yer altı içme suyu şebekeleri mutlaka yenilenmeli!

İHA Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu " Genellikle Türkiye'de 7 yılda bir kuraklık söz konusu. Belediye başkanları yer altı içme suyu şebekelerini mutlaka yenilesinler" dedi.

Veysel Eroğlu: Mesire yerleri orman yangını riskini azaltıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınları konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, "Orman yangınlarını engellemek için tesis ettiğimiz mesire yerleri yangın riskini azaltıyor" dedi.

Veysel Eroğlu: Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırım yapılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırımın müjdesini verdi. Konya'da toplu açılış ve temel atma törenine katıldıktan sonra geceyi de kentte geçiren Eroğlu Konya Valisi Muammer Erol'unu ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Eroğlu: 'İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor' dedi.

Veysel Tiryaki: Altın Köy Açık Hava Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Geçtiğimiz dönem başlayan ve Ankara'nın önemli projelerinden olan Altın Köy'ün yakında tamamlanarak ziyarete açılacağını belirten Veysel Tiryaki: 100 yıl öncesinin köy hayatını "Köy Park" projesiyle Ankaralıların ayağına getirdik dedi...

Veysel Eroğlu Kars'ta 12 tesisin toplu temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son derece stratejik bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada ayakta kalmanın yolu çok güçlü olmaktan, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmekten geçiyor" dedi.

Veysel Belgin Haberi

Veysel Belgin

Belediye Başkanı Yücel Barakazi konu hakkında, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Veysel Belgin Gençlik Merkezi bünyesinde hizmet veren sentetik sahanın aydınlatma üniteleri bozulmuştu. Işıklandırma sistemi iyi olmadığı için sporcular gereği gibi yararlanamıyordu. Yaptığımız çalışmalarla sentetik sahadaki aydınlatma ünitelerini yeniledik. Saha, Amatör Spor Kulüpleri ile halkımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca, Gençlik Merkezi’nde bulunan tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları sporseverlerin ve halkımızın hizmetindedir” dedi.


Bingöl...