06 / 05 / 2024

Veysel Eklem emlak konut

Veysel Eklem emlak konut

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı! 

3gen Yapı Malzemeleri Pazarlama ve Emlak İnşaat Taahhüt hafriyat Nak. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi Maltepe’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Gözay  Tepekesici tarafından açıldı. 

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renkgrup Emlak Danışmanlığı Site Yönetimi Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kekeç tarafından kuruldu.

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar 216 Yapı İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Veysel Çalağan tarafından kuruldu.

Emlak Konut komite üyeliklerini güncelledi!

Emlak Konut, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.

Veysel Eklem Emlak Konut'tan istifa etti!

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Arder Grup İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arder Grup İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güven Merdamert ve Deniz Tunç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi'nde kuruldu.

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mustafa Cimiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran'da Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO 3 bağımsız adayı açıkladı!

Emlak Konut GYO, Ertan KELEŞ, Veysel EKMEN ve Havvanur YURTSEVER'in 6 Nisan 2015'te yapılacak Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulacaklarını açıkladı.

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Emlak İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Veysel Yücel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Pürtelaş Hasanefendi Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adaylarını açıkladı!

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adaylarını açıkladı. Veysel EKMEN , Muhammet Haluk SUR ve de Volkan KUMAŞ Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayı oldu.

Veysel Eklem emlak konut Haberi

Veysel Eklem emlak konut

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.


Emlak Konut Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel EKMEN, iş yoğunluğu sebebiyle bugün görevinden istifasını bildirdi. 


Veysel Ekmen...