15 / 05 / 2024

veysel eroğlu gölet projeleri

veysel eroğlu gölet projeleri

2012'de başlattıkları 'Bin Günde Bin Gölet' projesini tamamladıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceklerini söyledi.

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Veysel Eroğlu 16 yatırımın temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu Kıbrıs’a Can Suyu projesini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Asrın Projesi olan Kıbrıs’a ‘Can Suyu’ projesinin anlattı. Bakan Eroğlu, projenin gerçekleştiği gün mutluluktan ağladığını belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya'ya 30 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi. Eroğlu, Kütahya il genelinde gölet, baraj, dere ıslahı, mesire alanı ve köhrü gibi 30 yeni proje müjdesi verdi.

Veysel Eroğlu: GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız!

GAP'ın gıda üreten ve dünyaya ihraç eden 'üretim ve ihracat merkezi' olacağını belirten Veysel Eroğlu, “GAP'ı 2019 yılında tamamlayacağız” dedi.

Veysel Eroğlu: Gümüşhane'deki yatırımlar bu yıl 4 milyar TL'yi aşacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kelkit ilçesinde 37 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin açılışı, 9 tesisin de temelinin atıldığı törende yaptığı bu yıl yatırım miktarının 7 milyar lirayı aşacağını belirtti.

Veysel Eroğlu: 12 yılda HES yatırımları yüzde 100 arttı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 12 yılda HES yatırımlarında yüzde 100'ün üzerinde bir artış var. 2003'te 12 bin MW olan kurulu gücü, 2015'te 25 bin MW'ye yükselttik" dedi.

veysel eroğlu gölet projeleri Haberi

veysel eroğlu gölet projeleri


2012'de başlattıkları 'Bin Günde Bin Gölet' projesini tamamladıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceklerini söyledi. Sulanabilir arazilerin yüzde 73,3’ünü sulamaya kavuşturduklarını belirten Eroğlu, “Bakanlık olarak son 14 yılda 138 milyarlık yatırım yaptık” dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceklerini belirterek, “2003 yılında başlattığımız sulama hamlesi ile sulanabilir arazilerimizin yüzde 73,3'ünü yani 62,3 milyon dekarını sulamaya açtık” dedi. Geçtiğimiz hafta yaptığı Doğu Karadeniz turunun Trabzon ayağında açıklamalarda bulunan Eroğlu; orman, su ve meteoroloji alanlarında yaptıkları yatırımları anlattı.

BARAJLARDA REKOR KIRDIK

Suyla alakalı 3 bin 144 tesisi Türkiye'ye kazandırdıklarını vurgulan Eroğlu, Türkiye'nin baraj hamlesine dikkat çekti: “Hizmete aldığımız...