29 / 04 / 2024

veysel eroğlu şehir ormanı

veysel eroğlu şehir ormanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İstanbul'a iki yeni orman kurulacağını söyledi...

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu'ndan Sakarya'ya 2 müjde!

Bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti, Eroğlu Sakarya'ya iki müjde verdi...

Veysel Eroğlu'dan Trabzon'a 16 müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Trabzon'a her seferinde müjdelerle geldiğini ifade eden Bakan Eroğlu ise bu kez de Trabzon'a 16 müjde getirdiğini ifade etti.

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Veysel Eroğlu'na ÇED çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanal 35’te yayınlanan “Gündem Özel Siyaset” programında Özgür Hancıoğlu’nun kent gündemine ilişkin sorularını cevapladı. Kocaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Körfez için çağrıda bulundu

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Ödemiş'te delice aşılamasını yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanların bundan böyle kırsal kalkınmada lokomotif olarak kullanılacağını söyledi.Ödemiş ilçesine bağlı Bülbüller Mahallesi'nde, delice aşılaması ve doğaya keklik salım töreni düzenlendi.

Veysel Eroğlu: 77 ilde su sorunu çözüldü!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu "Gelecek için yeni barajlar yapıyoruz, en az 30 yıl sorun olmayacak" dedi. Eroğlu, Türkiye'nin 77 ilinde su sorunu olduğunu ve bütün illerdeki sıkıntıyı çözdüklerini ifade etti.

veysel eroğlu şehir ormanı Haberi

veysel eroğlu şehir ormanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başlatılan şehir ormanları projesiyle İstanbul'a iki yeni şehir ormanı kurulacağını açıkladı. Eroğlu kurulacak şehir ormanlarının Alibeyköy Barajı ve Elmalı Gölü çevresinde olacağını sözlerine...