12 / 05 / 2024

veysel eroğlu ve kadir topbaştan su açıklaması

veysel eroğlu ve kadir topbaştan su açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İstanbul Büyük şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ortak bir basın toplantısı düzenleyerek İstanbulluları susuz bırakmayacaklarının mesajını verdiler...

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Yeşil Yol Projesi'nde mevcut yol genişletiliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yeşil Yol Projesi'ne ilişkin, "Bu ormandan geçmiyor. Yeşil Yol'un ormandan geçen kısmı çok cüzi miktarda ve 13 ağaç kesilmiş. Orada çok geniş otoban falan yapmıyoruz, mevcut yolu genişletiyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu Balıkesir projelerini anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi.

Veysel Eroğlu Balıkesir'deki yatırımları anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’de 20 adet tesisten 10’unun açılışını gerçekleştirerek, 10 adet tesisin ise temelini attı.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu Su Temini Projesi'nin son aşaması için KKTC'ye gitti!

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Su Temini Projesi'nin denizdeki son aşaması için KKTC'ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu kabul etti.

Veysel Eroğlu: 12 yılda HES yatırımları yüzde 100 arttı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 12 yılda HES yatırımlarında yüzde 100'ün üzerinde bir artış var. 2003'te 12 bin MW olan kurulu gücü, 2015'te 25 bin MW'ye yükselttik" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 proje müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

veysel eroğlu ve kadir topbaştan su açıklaması Haberi

veysel eroğlu ve kadir topbaştan su açıklaması


Saraçhane Belediye Sarayı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Yaşadığımız bu yüzyılda yerküremizde bir küresel iklim değişikliğinden hatta ekolojik kıyametten bahsedilmekte. Şehirlerin yoğunlaşan nüfusuyla birlikte ortaya çıkan çevre kirliliği başta olmak üzere, doğal kaynakları doğru kullanılmaması ve maalesef orman katliamlarının getirdiği sıkıntılarla da, gezegende bazı dengelerin değiştiğinden bahsedilmektedir” dedi.


Başkan Topbaş, nüfusu 14 milyona ulaşan İstanbul’da su problemi yaşanmadığını belirterek, “2071, 2100 ve hatta 2200’lere kadar olan tedarikleri gözden geçiriyoruz. Gelecek nesilleri düşünüyoruz” dedi. 2009 Dünya Su Forumu’nda, belediyenin ve bakanlığın çalışmalarının dünyaya örnek olduğunu anlatan Başkan Topbaş, amaçlarının sadece İstanbul’un sorunları çözmek olmadığını, dünyadaki başka kentlerin de problemlerin çözüm yöntemlerine katkı sağlayarak, insanlığa hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti.


2007 yılındaki kuraklıkta Melen’den 185 kilometrelik hat döşenerek İstanbul’un imdadına yetişildiğini...