19 / 05 / 2024

Veysel Yurdakul hayatı

Veysel Yurdakul hayatı

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Yabancıya konut satışları ile ilgili kritik açıklama: Yine Türkiye'ye dönecekler...

Good Invest Devran Broker’ı Veysel Yurdakul, ülke genelinde son aylarda yabancıya konut satışındaki düşüşlerde çeşitli nedenlerinin olduğunu söyleyerek '' Alıcı olarak  yine Türkiye’ye döneceğini düşünüyorum” dedi.

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devir Emlak İnşaat Turizm Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Yurdakul tarafından kuruldu.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'daki yeni Prestij Hayat projesinin detaylarını paylaştı. Bakgör, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Veysel Eroğlu EGEGEP Projesi'ni açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel gayenin, vatandaşın hayat tarzını değiştirmek değil, hayat standardını yükseltmek olduğunu, İzmir'e kavga etmeye değil geliştirmek için geldiklerini belirtti.

Veysel Eroğlu, Rusya'da MDF fabrikası açılış törenine katıldı!

Hayat Holding'in Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. AŞ. tarafından yaptırılan MDF fabrikasının açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile bir araya geldi...

Veysel Tiryaki: Altın Köy Açık Hava Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Geçtiğimiz dönem başlayan ve Ankara'nın önemli projelerinden olan Altın Köy'ün yakında tamamlanarak ziyarete açılacağını belirten Veysel Tiryaki: 100 yıl öncesinin köy hayatını "Köy Park" projesiyle Ankaralıların ayağına getirdik dedi...

Yeni Bitlis Valisi Öztürk: Projelere ivme kazandıracağız!

Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul' un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığı' ndan Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi...

Veysel Yurdakul kimdir?

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Veysel Eroğlu kimdir?

2007 yılından beri Çevre ve Orman Bakanı olan Veysel Eroğlu kimdir? Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ukra Hayat Ispartakule'de teslimler ne zaman?

Ukra Hayat Ispartakule'de 1+1 ve 2+1 dairelerin ön talep süreci başladı. 1+1 daireler 115 bin TL'den başlıyor...

Ukra Hayat projesinde ön talep toplanıyor! 115 bin TL'ye!

Ukra Hayat projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Merakla beklenen Ispartakule projesinde fiyatlar 115 bin TL'den başlıyor...

Yeni Hayat Evleri'nde 5+1 dubleksler 240 bin lira!

Orakçı Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki projesi 'Yeni Hayat Evleri'nde 2+1'den 5+1 dubleks daireye kadar çeşitli seçenekler sunuluyor.

Veysel Yurdakul hayatı Haberi

Veysel Yurdakul hayatı

Veysel Yurdakul kimdir?

1964 yılında Burdur'un Bucak ilçesi doğumlu olan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi-Maliye Bölümünü bitirdi.


1989 yılında mesleğe Çorum Kaymakam adayı olarak başlayan Yurdakul, 1990-1991 yılları arasında İngiltere'nin Southampton şehrinde, Greyland School'da İNgilizce dil eğitimi aldı. 


Bu süre zarfında İngiliz siyaset ve yönetim yapısı hakkında bilgiler edinen Veysel Yurdakul, 1992-2009 yılları arasında sırasıyla; Bozkurt, Hasankeyf, Demre Elmalı Kaymakamlıkları; Bayburt ve Giresun illerinde vali yardımcılıkları görevlerinde bulundu.


2004 yılında Nottingham Üniversitesinde "Türkiye'nin AB üyesi olması halinde birliğe yapacağı katkı"yı inceleyen mastır tezini hazırlayan Yurdakul 20 yıllık görev süresi boyunca; İngiltere, Amerika, İsrail, İrlanda, İsviçre, Finlandiya, Almanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve Hollanda gibi birçok ülkede akademik toplantılara katıldı ve proje çalışmalarında bulundu.


2006 yılında AB Proje Yardım Ofisi...