08 / 05 / 2024

Veysi Asma

Veysi Asma

Merkeze 5 km. uzaklıktaki, kentin ilk 5 yıldızlı oteli Şehr-i Nuh, tatil beldelerindeki lüks otelleri aratmıyor

İzmit Körfezi Asma Köprüsü'nde çalışmalar hız kazandı!

İzmit Körfezi Asma Köprüsü'nde iki yakanın birleşmesine çok az kaldı. Köprünün iki ayağının arasının birleşmesine çok az kalırken, önümüzdeki günlerde tabliyelerin montajının tamamlanacağı bildirildi.

Narlıdere Asma Bahçeler'de Bahara Merhaba Partisi düzenlendi!

20 yılı aşkın zamandır Narlıdere Bölgesi'nde ürettiği konutlarla Narlıdere'nin çehresini değiştiren Tanyer İnşaat, prestij projesi Asma Bahçeler'de "Bahara Merhaba Partisi" düzenledi.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü havadan görüntülendi!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü havadan görüntülendi. İşte dev projenin son görüntüleri...

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Asma Bahçeler projesi üniversitelerin dikkatini çekiyor!

Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı. Yaşar Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversiteleri'nin ardından Tanyer İnşaat, bu kez İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsü bu yıl hizmete girecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yapımı süren Türkiye'nin 4. büyük asma köprüsünde sona gelindi. Köprünün yıl sonunda hizmete girmesi planlanıyor. Köprü, 14 ayak üzerine inşa ediliyor.

Narlıdere Asma Bahçeler projesi kentsel dönüşüme örnek!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Asma Bahçeler projesini örnek aldı. Narlıdere'de tamamlanan Asma Bahçeler projesi, üniversitelerin dikkatini çekmeye başladı.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde sona yaklaşıldı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyacak İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde tabliyelerin takılması için son aşamalardan biri olan 220 halattan 144'ünün montajı tamamlandı.

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat!

Tanyer İnşaat Asma Bahçeler fiyat hakkında detaylı bilgi alabilmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede toplam 98 konut bulunuyor.

İzmir Asma Bahçeler projesinde yaşam başladı!

Kentsel yoğunluğun ve trafiğin artmasıyla İzmir’deki hava kalitesinin de azaldığını ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, doğası ve temiz havasıyla fark oluşturan Asma Bahçeler’de yaşamın başladığını söyledi.

Narlıdere'deki Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Münir Tanyer, Narlıdere'deki özel projeleri Asma Bahçeler'in temiz havasının 9 Eylül Üniversitesi tarafından analiz edilerek tescillendiğini söyledi.

Asma Bahçeler'in temiz havası tescillendi!

Tanyer Inşaat'ın Narlıdere'de hayat geçirdiği Asma Bahçeler projesi, kent içinde doğası ve temiz havasıyla farklı bir yaşam sunuyor. Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Asma Bahçeler'de yaşamın başladığını söyledi.

Veysi Asma Haberi

Veysi Asma

Cudi Dağı eteğindeki otel, Şırnaklılar'ın tatil mekanı. Otel Müdürü Veysi Asma ise, tesislerinin tatil beldesindeki otelle eş değer olduğunu belirterek, 'Açık ve kapalı havuzlarımız, kadın ve erkek spa merkezlerimiz, oyun parkları, spor kompleksi, piknik alanlarımız var. Boş zamanlarını değerlendirmek isteyen ya da tatile gidemeyen Şırnak halkı burada çok keyifli zaman geçiriyor'...