18 / 05 / 2024

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş

Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan Beldesi'ne önemli katkılar sağlayacak bu proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Nevşehir'de konut yatırımları tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Ordu Belde Evleri'nin yıkımı durduruldu mu?

Belde Evler'in 3. bloku yıkılmadan, yıkım işlemleri durduruldu. ORÇEV, Erdoğan’ın “Belediye Başkanı Hilmi Güler’e kaç kez söyledim, nasıl yıkmazsınız?” dediği Belde Evler'in 3. blokunun yıkımının durdurulma sebebini soruyor...

Ordu'daki Belde Evler'de mahkeme kararına rağmen yıkım devam ediyor!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde sahil kenarında yapılan Belde Evler projesi için mahkeme yıkım işleminin durdurulmasına karar verdi. Fakat yıkım hala devam ediyor, belediye yıkımı durdurmadı...

Ordu’daki Belde Evleri’nin yıkım çalışmaları başladı!

Ordu Altınordu’daki Belde Evleri Projesi için yıkım kararı alındı. Bu kapsamda yıkım çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Batman İkiköprü'ye imar şartı!

Batman İkiköprü belde Belediye Eşbaşkanı Osman Karabulut, nüfusu artan belde de biriken sorunları aşacaklarını söyledi. Karabulut, ''Yüzde 50 hibe destekli imar çalışmalarını gerçekleştirirsek, altyapı ağırlıklı projelerimizi hayata geçireceğiz'' dedi.

Trabzonspor'a arsa desteği!

Çukurçayır’da mülkiyeti Ortahisar Belediyesi'ne ait Büyükşehir Belediyesi ve Milli Emlak’a ait üzerinde eski belde belediye binasının sahibi olduğu arsa Trabzon’a verildi.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Bilecik Vezirhan'a TOKİ müjdesi!

Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhan Beldesi'ne önemli katkılar sağlayacak bu proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Satılmış Gebeş'ten Çaydeğirmeni'ne TOKİ müjdesi!

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

Kırklareli Şehit Er Şevket Topal Belde Evi açıldı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde belediye tarafından yaptırılan Şehit Er Şevket Topal Belde Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Uşak'ta 8 köy ve 1 belde belediye sınırlarında!

Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.

Osmaniye’de yatırımlara ne kadar harcandı?

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu toplantısına; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşları Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş Haberi

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş

Bilecik'in Vezirhan Beldesinde toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesine önemli katkılar sağlayacak bu proje hakkında detaylı bilgi veren Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Vezirhanımız için oldukça önemli bir projeye adım atıyoruz. Toplu konut projemiz için ilk adımlan attık. İnşallah en kısa sürede çalışmaları bitirip, inşaatına başlayacağız. Projemiz hakkında detaylı bilgiler başkanlık binamızda arkadaşlarımız tarafından verilecektir" dedi. 


Eskişehir'in Sesi Son Haber