29 / 04 / 2024

Via Grup tuzla yatırımları

Via Grup tuzla yatırımları

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buta Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Sabri Sevencan ve Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buluş Grup Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Buluşlu tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aatd Grup Teknoloji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile A.Ashraf Fathy Aboulkhaıt, A.Fathy A. Abulkhaır ve Yılmaz TAmer Demir ortaklığında kuruldu.

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimer Grup Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Serap Korkmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özay Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Öztürk ve Muhammet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mnc Grup Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Mnc Grup Yapı Denetim Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kılınç tarafından kuruldu.

Şampiyon Grup İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şampiyon Grup İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tokgöz tarafından kuruldu.

Via Grup tuzla yatırımları Haberi

Via Grup tuzla yatırımları


Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, tersaneler bölgesi Tuzla'yı gemi ve yat fuarcılığında küresel marka yapmaya soyundu. Via Fuarcılık, bu yıl üç büyük fuara imza atacak. Bayraktar, "Nisan'da Tuzla'da ilk kez gemicilik fuarı yapacağız. Amacımız Tuzla'yı uluslararası bir gemi ve yat fuarı merkezi haline getirmek" diyor. 

Gürsoy Grubu ile ortaklığa son vermesinden sonra İstanbul Anadolu Yakası'nda Kurtköy Viaport ve Tuzla Viaport Marina ile yola devam eden Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, fuarcılık sektörüne hızlı giriş yaptı. Kurduğu Via Fuarcılık şirketiyle 2017'de üç büyük fuara imza atacak olan Bayraktar, "Amacımız tersaneler bölgesi olan Tuzla'yı uluslararası bir gemi ve yat fuarı merkezi haline getirmek" diye konuşuyor. 


Deniz üzerine otel kuruyor 

Via Fuarcılık, fuarlara...