06 / 05 / 2024

Via GYO Açıkalama

Via GYO Açıkalama

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 31 Aralık 2015 ve 30 Aralık 2016 dönemine ait finansal durum tablosunu yayınladı.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Paye Sakarya projesinin arsa değeri 462 milyon TL! Halk GYO açıkladı!

Halk GYO Paye Sakarya projesinin hayata geçirildiği Sakarya Adapazarı'ndaki Tepekum Mahallesi 4932 ada 1 parselin değerini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Kiler GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Kiler GYO A.Ş. ile Biskon Yapı A.Ş.'den oluşan ortak girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı. 

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO Ağustos 2020 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. Söz konusu düzeltmeler raporda rakamsal bir değişiklik yaratmıyor.

Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ağustos 2019 yatırımcı raporunu yayınladı. İşte Akfen GYO Ağustos 2019 yatırımcı raporu...

Akfen GYO Ağustos 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Ağustos 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akiş GYO'dan Beykoz’a 150 milyon TL’lik proje!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Gökşin Durusoy, 2018 yılında Beykoz'da 40 bin metrekare alan üzerinde 150 milyon TL’lik yatırımla konut ve ticari alanların bulunduğu projeye başlayacaklarını söyledi.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

VİA GYO'dan 2. borsa açıklaması!

VİA GYO, bugün çeşitli basın yayın organlarında şirket adına çıkan haberlere ilişkin açıklamada bulundu. İşte o açıklama:

VİA GYO, Borsa'dan çıkarıldı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yakınlığı nedeniyle VIA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin (GYO) paylarını Borsa kotundan çıkardı.

Via GYO'dan SPK açıklaması!

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Via GYO Açıkalama Haberi

Via GYO Açıkalama

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 31.12.2015 ve 30.09.2015 Tarihli Finansal Tabloları ve Bağımsız Denetim Raporları...



Via GYO Açıkalama:


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


dosya için