11 / 05 / 2024

Via gyo açılış

Via gyo açılış

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Atakule bugün açılıyor!

Atakule GYO tarafından inşa edilen Atakule, yeniden hizmet vermek için muhteşem bir geri dönüşe hazırlanıyor. Türkiye’nin ikinci alışveriş merkezi olan ve kulesi Atakule, bugün açılıyor.

Ege Perla AVM 6 Eylül'de açılıyor!

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı sunan Ege Perla alışveriş merkezi, 6 Eylül’de açılıyor...

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

Akiş GYO Eylül ayı sorumluluk beyanını yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Eylül ayı sorumluluk beyanını yayınladı.

Akiş GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı.

Ata GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Ata GYO Eylül ayı faaliyet raporunu yayınladı.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Via GYO'dan SPK açıklaması!

VVia Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın paylarının Sermaye Piyasası Kanunu kapsamında ve borsa kapsamından çıkarılması üzerine Via GYO, yatırımcılarına açıklama yaptı.

Via GYO borsa kotundan çıkarıldı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Via GYO paylarının borsa kotundan çıkarıldığı duyurdu.

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Via GYO'nun halka arzı tamamlandı!

'Hayata bekleriz’ sloganıyla halka açılan Via GYO halka arzı, başarıyla tamamlandı. Halka arza yaklaşık 2,3 kat talep gelerek yatırımcılardan yaklaşık 710 milyon TL büyüklüğünde talep toplandı.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

Via gyo açılış Haberi

Via gyo açılış

Viaport, Vialand, Viaport Venezia projeleriyle bilinen Via Properties geçtiğimiz aylarda gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüştü. Şirketin ismi de Via GYO olarak değişti. Ancak değişim bununla sınırlı kalmadı. Şimdilerde şirkette hummalı bir değişim hazırlığı daha sürüyor. Via 2016 Şubat ayında halka arz olmaya hazırlanıyor. Via GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar oldukça heyecanlı. Bu kararı en doğru zamanda uygulamaya koyduklarından son derece emin. "Türkiye de şirketimiz de şu anda bayram öncesi bir arife döneminde. Yabancıların ülkeye bakışı çok güzel. Türkiye'de uzun süredir başarılı bir halka arz olmadı. Biz bunu başaracağız. Ve Türkiye ekonomisi için çok güzel bir rüzgâr oluşturacağız" diyor.  


Biz sizi Via Properties'in patronu olarak tanıdık. Şimdi Via GYO'nun başkanı olarak karşımdasınız. Via Properties'e ne oldu? 

Evet, biz şubat ayında GYO...