06 / 05 / 2024

Via GYO basın toplantısı 2 Mayısta

Via GYO basın toplantısı 2 Mayısta

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Emlak Konut basın toplantısı 9 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, 2017 yılının genel değerlendirmesini yapmak ve 2018 yılı hedeflerini paylaşmak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirecek. 

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

Nurol Park Basın Ekspres güncel fiyat!

Nurol Park Evleri, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde Nurol GYO tarafından hayata geçirildi. Projede cazip ödeme fırsatları sizleri bekliyor...

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO basın toplantısı 25 Nisan'da!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 25 Nisan Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

İstanbul Tower 205 basın toplantısı ertelendi!

Zincir Yapı A.Ş. ( Metal Yapı Konut ve Yeşil GYO ortaklığı) tarafından İstanbul’un ikonu olmak üzere, Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesinin basın toplantısı ertelendi.

Akiş GYO basın toplantısı 9 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarından biri olan Akiş GYO, 09 Şubat Perşembe gününü saat 10.00’da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayısta Haberi

Via GYO basın toplantısı 2 Mayısta

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta...