28 / 04 / 2024

vialand avm fiyat listesi

vialand avm fiyat listesi

Vialand AVM adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Vialand AVM adres!

Eyüp'te yükselen Vialand AVM adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Eyüp Vialand adres!

Eyüp Vialand adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Vialand Eğlence Merkezi fiyatları 13 yaş üstü ziyaretçiler için 50 TL, 13 yaş altı ziyaretçiler için 40 TL olarak belirlendi...

Vialand AVM fiyatları!

Vialand AVM fiyatları 40 TL ile 50 TL olarak değişiyor. 26 Mayıs 2013 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Vialand AVM projesi Eyüp'te Alibeyköy Taşocağı arazisinde yükseliyor. Vialand Alibeyköy projesi Türkiye'nin Disneyland'ı niteliğinde hayata geçirildi.

Eyüp Vialand AVM!

Eyüp Vialand AVM projesi içerisinde eğlence alanları, restoranlar ve otel alanları yer alıyor. İstanbul turizminde etki yaratmayı hedefleyen Eyüp Vialand AVM projesi 29 Mayıs 2013'te kapılarını hizmete açıyor...

Vialand Eyüp iletişim!

Vialand Eyüp iletişim kapsamında telefon numarası adres gibi detay bilgiler haberimizin içinde yer alıyor

Vialand görselleri!

Açılışının 29 mayıs 2013 tarihinde gerçekleşeceği Vialand görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Mesa Cadde Maltepe fiyat!

Toplam 253 adet daireden meydana gelen Mesa Cadde projesi Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa ediliyor. Mesa Cadde Maltepe fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. 

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Evleri Atakent fiyat bilgisi!

Tema İstanbul Evleri Atakent fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor. Proje konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından oluşuyor...

vialand avm fiyat listesi Haberi

vialand avm fiyat listesi

Eyüp'te yükselen Vialand projesi, ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından yükseliyor. Vialand AVM adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Vialand AVM projesi 4 bölümden meydana geliyor. 26 Mayıs'ta açılan Vialand AVM Eyüp'ün toplam yatırım bedeli 1 milyar 150 milyon lira olarak belirlendi. 




Eyüp Vialand AVM, Dome Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Projede eğlence alanları, 250 mağazanın yer aldığı alışveriş alanları, Adventure Zone, History Zone, Fun Zone bulunuyor. 


600 dönüm alanda yükselen Vialand AVM fiyat listesi!

Vialand AVM fiyatları 13 yaş altı için 40 liradan, 13 yaş üstü için 50 liradan belirlendi. 


Vialand AVM adres bilgileri: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi- 34065 Eyüp İstanbul


Vialand AVM adres bilgileri



Vialand AVM adres bilgileri



Vialand AVM iletişim bilgileri

Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: http://www.vialand.com.tr/

Kübra...