29 / 04 / 2024

vialand avm fiyat

vialand avm fiyat

Eyüp Vialand projesinin adresi ve giriş ücretleriyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor

Vialand AVM Eyüp!

Vialand AVM Eyüp giriş ücretleri 13 yaş altı için 40 TL, 13 yaş üstü için 50 TL olarak belirlendi. Vialand AVM Eyüp projesi 26 Mayıs 2013 tarihinde hizmete açıldı...

Vialand AVM nerede?

Vialand AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Proje; Eyüp Bölgesi'nde yükseliyor

Vialand AVM projesi!

Vialand AVM projesi giriş ücretleri 13 yaş altındaki ziyaretçilere 40 lira, 13 yaşın üstündeki ziyaretçilere 50 lira olarak belirlendi. Vialand AVM projesinde 250 adet mağaza mevcut...

Vialand AVM fiyat!

Açılışı yapılan Vialand AVM fiyat bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Vialand AVM! 26 Mayıs'ta gösteri başlıyor!

Vialand AVM için geri sayım başladı. 26 Mayıs 2013, Pazar günü kapılarını açacak projede uluslararası birçok markayı görmek mümkün. Dünya standartlarında yükseltilen Vialand projesine dair merak edilen herşey ise haberimizde yer alıyor...

Vialand AVM fiyat!

Vialand AVM fiyat bilgileri için 0212 618 97 97 telefon numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz...

Vialand AVM ulaşım!

Vialand AVM ulaşım kapsamında proje, Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi Eyüp, Gaziosmanpaşa'da yer alıyor

Vialand AVM adres!

Vialand AVM adres kapsamında proje, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Gaziosmanpaşa-Eyüp'te yer alıyor

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

TOKİ'den Koru Florya AVM için ihale!

TOKİ, 2015'te 730 milyon lira istediği ancak alıcı bulamadığı Koru Florya AVM için iki gün sonra yeniden ihale yapacak. 143 milyon TL indirime giden TOKİ, fiyatı 587 milyon TL'ye çekti. 

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Mesa Cadde Maltepe fiyat!

Toplam 253 adet daireden meydana gelen Mesa Cadde projesi Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa ediliyor. Mesa Cadde Maltepe fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor. 

Neva Life Dodurga fiyat!

Ata Grup tarafından hayata geçirilen Nevalife Ankara projesi 182 konut ve 32 adet AVM dükkanından oluşuyor. İşte Neva Life Dodurga fiyat listesi..

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Evleri Atakent fiyat bilgisi!

Tema İstanbul Evleri Atakent fiyat bilgisi kapsamında projede daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor. Proje konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından oluşuyor...

vialand avm fiyat Haberi

vialand avm fiyat

Eyüp'te yükselen Vialand projesinin açılışı 26 Mayıs'ta yapıldı. Eyüp Vialand projesi, ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


Eyüp Vialand projesi toplamda 1 milyon 150 bin TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Eyüp Vialand İstanbul'un toplam alanı 600 dönüm olarak belirlendi. 


History Zone, Fun Zone, Adventure Zone ve Vialand AVM isimli 4 kısımdan meydana gelen Eyüp Vialand projesinde açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 




Eyüp Vialand AVM kısmında 250 mağaza bulunuyor. Eyüp Vialand AVM İstanbul'da yer alan mağazaların alanları 100 metrekareden başlıyor ve 6 bin 500 metrekareye kadar yükseliyor. 


Eyüp Vialand fiyat listesi!

Eyüp Vialand giriş fiyatları 13 yaş üstüne 50 TL ve 13 yaş altına...