06 / 05 / 2024

Vialand AVM İstanbul fiyat listesi

Vialand AVM İstanbul fiyat listesi

Vialand AVM İstanbul projesi kapsamında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Marmara Forum AVM kapatılacak mı?

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Marmara Forum AVM, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenmesine rağmen çalışmaya devam ediyor.

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Atlaspark AVM kapılarını açtı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Sultanbeyli Atlaspark AVM hizmete açıldı!

400 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Atlaspark AVM İstanbul Anadolu Yakası’nda Sultanbeyli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Atlaspark, 55 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 mağazası hizmet veriyor.

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand AVM'nin yanında 5 yıldızlı ikinci bir otel yapılacak!

Yaklaşık 2 bin 500 kişiye iş olanağı sağlayan Vialand'ı yurt içi ve dışından geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

Vialand 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak!

AVM, Tema Park ve otel bütünleşik konseptiyle dünyada başka bir benzeri daha olmayan Vialand, 2015 yılında da Türkiye'nin eğlence dünyası olacak. Vialand'in içindeki Vialand AVM'de, yeni yılın en eğlenceli alışverişi meraklılarını bekliyor.

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

Vialand AVM İstanbul fiyat listesi Haberi

Vialand AVM İstanbul fiyat listesi

Vialand projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp'te yer alıyor. ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçirilen Vialand AVM İstanbul toplamda 1 milyar 150 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 


4 bölümden oluşan Vialand AVM İstanbul projesinin mimarisinde Dome Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 26 Mayıs'ta kapılarını açan Vialand AVM İstanbul 600 dönüm alanda bulunuyor. 




Vialand AVM İstanbul fiyat listesi

Vialand AVM İstanbul fiyatları 13 yaş altı için 40 lira, 13 yaş üstü için 50 TL olarak belirlendi. 


Vialand AVM İstanbul sosyal alanlarında eğlence alanları, Adventure Zone, History Zone, Fun Zone ve 250 mağazanın yer aldığı alışveriş alanları bulunuyor. 


Vialand AVM İstanbul ulaşım: Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi- 34065...