16 / 05 / 2024

vialand avm ödemeleri

vialand avm ödemeleri

Vialand İstanbul telefon numaraları 0212 618 97 97 olarak belirlendi. Proje; Eyüp'te yükseliyor

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç'den AVM kira ödemeleri için çağrı!

AVM mağazaların kira bedelleri ile ilgili açıklama yapan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, kira ödemeleri için yeni çözümlerinin üretilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri!

Bursa Nilüfer'de konumlandırılan Sur Yapı Marka Bursa projesi 316 daire ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Sur Yapı Marka Bursa ödemeleri...

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri!

Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje içerisinde rezidans ve ofisler bulunuyor. Avrupa Konutları Ataköy ödemeleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

AVM'ler ortak alan ödemeleri liraya dönüyor!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sami Kariyo,"AVM'lerdeki ortak alan ödemesi dövizden TL'ye dönecek, markalarımız nefes alacak" dedi. Kariyo böylece adil, hukuken tanımlanmış ve denetlenebilir bir uygulamaya geçileceğini söyledi.

AVM'lerde ortak alan ödemeleri TL'ye dönüyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik Taslağı, markaların yüzünü güldürdü. AVM'lerdeki ortak giderlere metrekare başına ortalama 6 $ ödeyen markalar, artık bunu döviz yerine TL ile yapabilecek

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Vialand AVM dünya markası oluyor!

Alışveriş caddeleri, Tema Park, Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile açıldığı günden bu yana ziyaretçi sayısını artıran eğlence merkezi Vialand'ı, geçen yıl 22 milyon yerli ve yabancı turist ziyaret etti.

vialand avm ödemeleri Haberi

vialand avm ödemeleri

Vialand projesi, 29 Mayıs tarihinde kapılarını ziyaretçilere açacak. Eğlence, macera, heyecan, alışveriş, konser, gösteri ve etkinliklerin yer alacağı Vialand projesi Eyüp'te kuruluyor. 


100 futbol sahası büyüklüğündeki Vialand Eyüp, 600 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.  1 milyar 150 milyon liralık yatırımla inşa hayata geçirilen Vialand, ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi olarak karşımıza çıkıyor. 



Türkiye'nin ilk uluslararası temalı parkı olacak Via Land Eyüp projesinde Roller Coaster, Rapid Ride ve doğal şelaleler bulunacak. Tüm bunların yanı sıra 50'den fazla eğlence ünitesi yer alacak. 



Telefon numarası : 0850 210 85 63

Yeşilpınar Mahallesi Şehit Metin Kaya Sok. No:11 34065 Eyüp / İstanbul

Kübra...