09 / 05 / 2024

vialand avm satış fiyatları

vialand avm satış fiyatları

Vialand AVM satış fiyatları satış ofislerinden verilen bilgiler dahilinde öğreniliyor. Projede kapılar 29 Mayıs'ta açılacak

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları İstanbul'daki 6'ncı, Türkiye'deki 8'inci AVM'sini aldı! Profilo AVM konut oluyor!

Türkiye'nin en eski AVM'lerinden biri olan Mecidiyeköy'deki Profilo AVM satıldı. AVM'yi Artaş Grubu'nun satın aldığı gündeme gelirken, yerine konut yapılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar...

O AVM 150 milyon TL'ye satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan ve mülkiyeti Batman Belediyesi'ne ait olan Batman Park AVM satışa çıkarıldı. Batman Park AVM'nin satış bedeli 150 milyon TL şeklinde belirlendi.

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Epic Games, AVM satın aldı! 

Yılbaşı kampanyası ve her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Games bu sefer ilginç bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Epic Games, Amerika'da alışveriş merkezi satın aldı. 

İstanbul'daki 2 dev AVM satışa çıkarıldı!

İstanbul’da 6 katlı 100 bin metrekare büyüklükte alana sahip olan AVM 3 milyar 750 milyon liraya, 4 katlı 60 bin metrekare büyüklüğündeki AVM ise 1 milyar 750 milyon liraya satışa çıkarıldı. Peki bu AVM'ler hangileri?

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

KİPA 3 ildeki AVM'sini satıyor!

Türkiye’nin önde gelen perakende zinciri Kipa (Kitle Pazarlama A.Ş.), AVM'lerini satışa sunuyor. 3 ilde bulunan AVM'ler için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Marmaris KİPA AVM satışa çıktı!

Muğla Marmaris'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 13 bin 26 metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos Perşembe günü.

Manisa KİPA AVM satışa çıktı!

Manisa Sahihli'de bulunan KİPA AVM satışa çıktı. Toplam, 24 bin metrekare büyüklüğündeki AVM için son teklif verme tarihi 9 Ağustos.

Deniz GYO Göksu AVM'den 2 gayrimenkul satın aldı!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM'den 2 adet gayrimenkul satın aldığını bildirdi. 

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

vialand avm satış fiyatları Haberi

vialand avm satış fiyatları

Vialand projesi kapsamında şato, eğlence merkezleri alışveriş alanları ve kafeler yer alacak. Türkiye'nin ilk temalı parkı olacak Vialand AVM satış fiyatları satış ofislerinden  öğreniliyor. 



Eylül 2011'de temeli atılan Vialand projesi, Eyüp, Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Toplam 40 bin metrekarelik ticari alana sahip Vialand Gaziosmanpaşa'da açılış 29 Mayıs olarak belirlendi. 




Yatırım bedeli 1 milyar 150 milyon lira olan Eyüp Vialand Projesi kapsamında kiralanabilir alan 140 bin metrekare ve arsa alanı 600 dönüm olarak belirlendi. Vialand AVM satış fiyatları satış ofislerinden verilecek bilgiler doğrultusunda öğreniliyor. 



Telefon: 0212 618 97 97

Web Adresi: http://www.vialand.com.tr/

Kübra...