02 / 05 / 2024

vialand çevresindeki evler

vialand çevresindeki evler

Geçen yıl açılan dev Vialand projesiyle birlikte çevresindeki konutların fiyatları ikiye katlandı. Bölgeye değer katan Vialand projesiyle birlikte, çevresindeki evlerin akıbeti ne olacak merak konusu. Vialand'ın çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?

Şanlıurfa Siverek Kalesi çevresindeki evler kamulaştırılacak!

Şanlıurfa’ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa ve ilçelerini ilgilendiren önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Siverek’in tarihi kalesi çevresindeki evlerin kamulaştırılacağı açıklandı.

Niğde Kalesi'nin çevresindeki evler kamulaştırıldı!

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Kalesi çevresinde bulunan tarihi evleri kamulaştırma kararı aldıklarını söyledi.

Tokat Kalesi çevresindeki riskli evler taşınacak!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Kalesi çevresindeki yaklaşık 120 dönümlük alanı bakanlığın riskli alan olarak belirlediğini hatırlatarak.

Siverek Kalesi'nin etrafındaki evler tehlike altında!

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesindeki Siverek Kalesi çevresindeki evler tehlike altında. Burada yaşayan vatandaşlar, tarihi Kale'nin topraklanma yağışlı zamanlarda dökülerek tehlike saçtığını, yetkililerin bu duruma derhal bir çare bulmaları gerektiğini söyle

Siverek Kalesi çevresindeki evler tehlike altında!

Siverek Kalesi çevresinde bulunan evler tehlike altında. Burada yaşayan vatandaşlar, tarihi Kale’nin topraklarının, yağışlı zamanlarda dökülerek tehlike saçtığını, yetkililerin bu duruma derhal bir çare bulmaları gerektiğini söyledi..

Vialand çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?

Geçen yıl açılan dev Vialand projesiyle birlikte çevresindeki konutların fiyatları ikiye katlandı. Bölgeye değer katan Vialand projesiyle birlikte, çevresindeki evlerin akıbeti ne olacak merak konusu. Vialand'ın çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?

Tokat Kalesi çevresindeki evler risk altında!

Bakanlar Kurulu kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye'nin riskli alan ilan edilen yerlerin haritasında Amasya, Çorum, Gaziantep, Tokat, Adana ve Karaman yer aldı....

Mersin'de tutuşan otlardan evler yandı!

Mersin’nin Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Bağcılar Mahallesi'nde yer alan Çamlıyurt Sitesi çevresindeki otlarda başlayan yangının ağaçları tutuşturması sonucu alevlerin ulaştığı 3. ve 5. kattaki evler zarar gördü...

Vialand çevresinde doping etkisi yarattı!

Türkiye'nin en büyük eğlence parkı Vialand, çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını da hareketlendirdi. 3 yıl önce 50 bin TL olan daireler bugün 300 bin TL'ye yükseldi...

çağlayan'da Adalet Sarayı çevresindeki evler yıkılıyor!

şžişli çağlayan'da yapımı devam eden adalet sarayının bağlantı yolları üzerinde bulunan evlerin yıkımına başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirilen evlerin sahipleri ise yetkililere tepki gösterdi

İhlas İnşaat'tan 754 milyon TL´yle Bizim Evler Mahallesi geliyor

Ispartakule´de 2 bin 820 konutluk Bizim Evler Mahallesini kuran İhlas İnşaat, projeden 754 milyon TL hasılat bekliyor

Kale Özgür Evler´de 1.293 TL taksitle!

Kale Özgür Evler, 8 katlı 2 blokta 136 konuttan oluşuyor...

Karat İstanbul'da evler sahipleriyle buluştu!

Sultanlar Grup tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Karat istanbul'da evler sahipleriyle buluştu

vialand çevresindeki evler Haberi

vialand çevresindeki evler


Eyüp Yeşilpınar'da yer alan Türkiye'nin en büyük eğlence merkezi Vialand, bölgede emlak değerlerini yükseltti. 1 milyar 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Vialand, Via Properties ve Gürsoy Grup ortaklığı tarafından inşa edildi. 


Bölgede ise Vialand'ın çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı olmayacak mı merak ediliyor. Eyüp Belediyesi, Vialand çevresinde kentsel dönüşüme başlayacak mı?




Vialand ev fiyatlarını ikiye katladı


Mayıs 2013'te açılışı yapılan Vialand projesiyle bölgedeki evlerin fiyatlarında yüzde 100 artış oldu. Bölgede 2+1 daireler için ortalama 120 bin - 130 bin TL fiyat belirlenirken, şimdi fiyatlar 250 bin - 260 bin TL'ye yükseldi.




Vialand çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı?



Bölgeye değer kazandıran dev Vialand projesiyle birlikte çevresinde kentsel dönüşüm olacak mı sorusu soruluyor. Ancak Vialand'ın çevresinde Eyüp Belediyesi'ne ait herhangi bir kentsel dönüşüm projesi...