06 / 05 / 2024

Vialand mağazası açıldı mı

Vialand mağazası açıldı mı

'BiTurbo' araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, 'Black Pirate Köpek Balığı' masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklara ulaşması hedefleniyor.

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

MediaMarkt Torium mağazası açıldı!

MediaMarkt Türkiye, 29 Ocak tarihinde İstanbul’da Torium AVM’deki mağazasını sunduğu özel indirimler kapsamında açtı.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Monster Notebook Berlin'de oyun ve deneyim mağazası açıyor!

Monster Notebook yeni genel merkezinin açılışında açıklamalarda bulunan Monster Notebook Kurucu ve Üst Yöneticisi İlhan Yılmaz, "Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz." dedi...

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Vialand mağazası açıldı mı Haberi

Vialand mağazası açıldı mı


Çilek Mobilya, İstanbul'daki yeni mağazasını Türkiye'nin dünya standartlarındaki  ilk ve tek tema parkı olan Vialand'de açtı. 'BiTurbo' araba yatakların yarış rampasında sergilendiği, 'Black Pirate Köpek Balığı' masanın su altı dünyasında teşhir edildiği Çilek Vialand mağazası ile tema parktan çıkan çocuklara ulaşması hedefleniyor. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Buradaki özgün mağaza konseptini uygun metrekareli diğer mağazalanmıza da uygulamak istiyoruz" dedi. 



Yeni...