02 / 05 / 2024

vialand tayfun döşkaya

vialand tayfun döşkaya

Kurtköy'de Viaport adıyla açtığı açık hava konseptli AVM'yle bölgenin değerinin artmasına katkı sağlayan Bayraktar Grubu, Vialand markasıyla Eyüp'ün değerini de artırdı. Vialand'ın gelecek yıl 30 milyon kişiyi çekmesi bekleniyor...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaya Geri Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de Şehmus Kaya tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya kritik tarihi açıkladı! İşte doları düşürecek tek seçenek

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, doların 16 seviyelerinde çok tehlikeli olacağını vurgulayarak, düşürecek tek seçeneği açıkladı. İşte detaylar...

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi açıldı!

Kaya On Coast Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 1 Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Kaya tarafından açıldı.

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Kutlu Kaya Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlu Kaya Mimarlık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Kutlu Kaya tarafından kuruldu.

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

vialand tayfun döşkaya Haberi

vialand tayfun döşkaya

Kurtköy'de Viaport adıyla açtığı açık hava konseptli AVM'yle bölgenin değerinin artmasına katkı sağlayan Bayraktar Grubu, Vialand markasıyla Eyüp'ün değerini de artırdı. Eyüp'te açtıkları Vialand'da AVM'nin yanı sıra eğlence konseptine ağırlık veren parkıyla dikkat çeken proje, 4 ayda 7 milyona yakın ziyaretçi çekerken, Vialand'm gelecek yıl ise 30 milyon kişiyi çekmesi bekleniyor. 


Türkiye'de eğlence turizminde bir eksiklik olduğunu aktaran Viaproperties ve Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Döşkaya, birinci etapta alışverişle ilgili olan eksikliğin AVM'lerle çözüldüğünü kaydederek, 'Türkiye AVM'lerle yakın coğrafyadaki alışveriş pazarından ciddi bir pay aldı. Yapılan alışveriş festivalleri de şehrin pazarlamasında etkili oldu ve ciddi şekilde sadece alışveriş için isteyen turistler Türkiye'ye getirildi. Akabinde ise bu işin çeşitlendirilmesi gündeme geldi. AVMler artık alışverişten öteye yaşam merkezi haline dönüştü ve...