06 / 05 / 2024

viamarin

viamarin

Tuzla son yıllarda gelişimiyle hem İstanbulluların hem de yatırımcıların göz bebeği olmaya başladı. Önceleri balık ve köfte yemek isteyenlerin geldiği sayfiye yeri son yıllarda birbirinden farklı projelerle göz olduruyor...

Develi Restoran Tuzla ViaMarin'de açıldı!

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet markası Develi, Tuzla ViaMarin ’de Develi Restoran ve Develi Corner olarak hizmete açtığı iki yeni şubesiyle misafirlerini ağırlıyor.

viamarin Haberi

viamarin

Tuzla son yıllarda gelişimiyle hem İstanbulluların hem de yatırımcıların göz bebeği olmaya başladı. Önceleri balık ve köfte yemek isteyenlerin geldiği sayfiye yeri son yıllarda birbirinden farklı projelerle göz olduruyor.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı 2009 yılında göreve geldiğinden bu yana Tuzla'ya yeni bir silüet kazandırdı. Sahilde modern sosyal tesislerde 5 liraya köfte yemekten tutun 110 dönümlük şelale parkta havuzlar, buz pateni pisti, teknoloji müzesine, dizilerde sıklıkla görmeye alıştığımız lebi derya nikah sarayına kadar her yerde yenilik var. Kavşaklardaki sanat eserleri bile yolculukta farklı bir boyuta taşıyor.


Şimdilerde yatırımcıların yeni gözdesi, Tuzla Belediyesi tarafından projelendirilip yap işlet devret modeliyle ihalesi yapılan marina. Bayraktar grup tarafından inşaatı devam eden marina denizin içinde otel, alışveriş ve eğlence alanlarını barındırıyor. Alışveriş yaparken yanlarda Venedik...