02 / 05 / 2024

viaport akvaryum

viaport akvaryum

Otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan ve Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılan Viaport Marina, İstanbul'un fethedildiği gün topluma kapılarını açtı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Viasea Akvaryum Haziran'da açılıyor!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren donatılarına bir yenisini daha ekledi. Viasea Akvaryum dünyanın ilk 'iklim temalı akvaryumu' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Tuzla Viaport Marina kapılarını açtı!

1 Milyar TL’lik yatırımla, eğlence, alışveriş, turizm, marina, akvaryum ve business center’ın bir arada bulunduğu Tuzla’daki Viaport Marina kapılarını açtı.

Viaport Marina'nın içinde neler olacak?

Otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan ve Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılan Viaport Marina, İstanbul'un fethedildiği gün topluma kapılarını açtı.

Tuzla Viaport Marina bu ay kapılarını açacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Tuzla Viaport Marina bu ay açılacak!

Tuzla'da hayata geçen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 1 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip projede tema park, alışveriş adası, otel ve akvaryum da olacak.

Viaport Marina'nın oteli 2016 yılının yazına yetişecek!

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, açılışa gün sayıyor. Dünyanın ve Türkiye’nin eşsiz tasarımlı projesi Viaport Marina, Mayıs ayında kapılarını açıyor. Otel ve akvaryum ise 2016 yaz sezonunda açılacak.

Viaport Marina'nın açılış hazırlıkları tamamlanıyor!

Alışveriş adası ve tema parkın yaz sezonunda hizmete gireceği, 1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina’da, otel ve akvaryum projesi önümüzdeki yıl misafirlerini ağırlayacak.

Viaport Marin Mayıs 2015’te açılıyor!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, AVM, akvaryum ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin'e ulaşım havaray ile sağlanacak!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, alışveriş merkezi, akvaryum, otel ve hayvanat bahçesi olacak.

Tuzla Marina’ya denizaltı tren ve akvaryum müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş daha önce açıkladığı, Tuzla’yı bir turizm merkezi haline getirecek olan Viaport Marina Projesi'ne, denizaltı tren ve akvaryum projelerinin ekleneceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri!

Gaziosmanpaşa Viaport Evleri kapsamında konutların fiyatları 276 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor...

viaport akvaryum Haberi

viaport akvaryum

Otel, alışveriş adası, tema park, akvaryum ve marinadan oluşan ve Türkiye'nin beşi bir yerde projesi olarak adlandırılan Viaport Marina, İstanbul'un fethedildiği gün kapılarını açtı. Proje, denizin üzerindeki adacıklarda alışveriş merkezi ve marinasıyla hizmet vermeye başladı Viaport Marina Express ile uşaklar yakın Sırada akvaryum Viaport Marina otel,alışveriş adası,tema park, akvaryum ve bunula birlikte Family Coaster adını taşıyan ikinci roller coaster da ViaSEA'de yerini alacak. 

Klasik lunapark kültürünü de ViaSEA'de konumlandıracaklarını aktaran Bayraktar. 

"ViaSEA ile halkımızı Vialand'den sonra bambaşka bir deneyimle tanıştıracağız. Klasik halka atma oyunlarından, çarpışan arabalara kadar içerisinde bulunacak parkımızda. Roller Coaster'larımız ile deniz keyfi ile eğlenceyi birleştireceğiz. Biz Via Properties olarak her zaman Türkiye'de "ilk'leri yapmayı hedefleyen bir grup olduk. ViaSEA de yine "ilk" proje olacak. 

Ülkemize hayırlı olmasını dilerim" açıklamasını...