02 / 05 / 2024

viaport houses teslim tarihi

viaport houses teslim tarihi

Viaport Houses and Suitesten yeni yıl kampanyası... Aralık sonuna kadar sürecek kampanyada yüzde 25'lik peşinat, projenin teslim tarihi Eylül 2013'te ödeniyor

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses, İznik Gölü'ne sıfır konumda hayata geçiriliyor. Projede brüt alanı 400 metrekarelik parseller yer alıyor. Peki Lake Park Houses projesinde parsel fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ'tan hemen teslim 2 proje!

KİPTAŞ'tan hemen teslim 2 projede ödeme fırsatı sunuluyor. Vaditepe Bahçeşehir ve Viaport Venezia Mega projelerinde oturuma hazır daireler uygun ödeme koşullarıyla satılıyor...

Başakşehir Mostar Life Grand Houses projesinde 762 bin liraya!

İnşaat sektöründe Çolakoğlu Grup, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı, Başakşehir'de Mostar Life Grand Houses projesini geliştirdi. Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 762 bin liradan başlıyor.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir 2017 Haziran'da teslim!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığı tarafından geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesi Başakşehir’in en iddialı projesi olmaya aday.

Anadolum İdol ne zaman teslim?

Anadolum İdol projesi Tuzla E-5’e 3,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 kilometre, Viaport AVM’ye 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Anadolum İdol ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi!

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Aydos Ormanı'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport AVM'ye ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede yükseliyor.

Timur Holding bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek.

Viaport Venezia'da ofisler satışa çıktı! 2015'te teslim!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Venedik ofisleri etabı satışa sunuldu...

Houses and Suites’in bahçe etabı satışta!

VIA Properties tarafından toplam 1.2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen Kurtköy’deki The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites’in bahçe etabı satışa çıktı. Bahçeli konutlarda fiyat 238 bin liradan başlıyor.

Kurtköy Houses and Suites'in bahçeli etabı satışa çıktı!

VİA Properties tarafından toplam 1.2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen Kurtköy'deki The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites'in bahçe etabı satışa çıktı.

Houses & Suites'de faizler sıfırlandı! 48 ay sıfır faiz!

The World of Viaport projesinin son halkası olan yeni etapta daireler satışa sunuldu. Toplamda 617 daireden oluşan Houses&Suites'de, 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor...

Gaia Premium Houses son 13 daire! 30 Mayıs teslim!

Gaia Premium Houses projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. Fiyatların 725 bin liradan başladığı Gaia Premium Houses'da son 13 daire alıcılarını bekliyor..

Viaport Houses&Suites bahçe etabı satışa çıktı! 48 ay 0 faiz!

Şehrin ortasında, yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Houses & Suites’ de yaz kampanyası başladı. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı bulunuyor.

viaport houses teslim tarihi Haberi

viaport houses teslim tarihi

Modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan Viaport Houses and Suites, yeni yıla özel fırsat kampanyası sunuyor. Viaport Houses and Suites'ten daire almak isteyenler, Aralık sonuna kadar sürecek kampanya dahilinde sadece yüzde 1 peşinat ile daire alabilecekler. Daire bedelinin yüzde 75'i için banka kredisi kullanıp geri kalan yüzde 24 peşinat ise projenin teslim tarihi olan Eylül 2013'te ödeyecekler. Viaport Houses and Suites, bankalarla yaptığı anlaşma çerçevesinde uygun oranlarda kredi kullanım fırsatları sunuyor.

Yüzde 50'si satılmış durumda olan Via/Port Evleri'nde 1 oda 1 salon daireler 190 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 273 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler ise 627 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki en pahalı konutun fiyatı ise 900 bin TL.

Viaport Evleri'nde 3+1 konutların alanları 205...