04 / 05 / 2024

viaport marin son durum

viaport marin son durum

İstanbul Tuzla’da mayıs ayında kapılarını açacak Viaport Marin’de 2.5 saniyede 110 kilometre hıza ulaşacak eğlence treni roller coaster’ın kurulumu tamamlandı..

Viaport Marin'e ulaşım havaray ile sağlanacak!

Via Properties’in İstanbul Tuzla’da denizin üzerinde inşa ettiği ‘Viaport Marin’, Mayıs 2015’te açılacak. 600 milyon liralık projede eğlence parkı, alışveriş merkezi, akvaryum, otel ve hayvanat bahçesi olacak.

Viaport Marin Tuzla projesinin imar planı askıya çıktı!

Viaport Marin Tuzla projesinin imar planı askıya çıktı. Plan değişiklik yapılan Tuzla Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı imar planları 21 Nisan 2014 tarihinde askıdan inecek...

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire satışta!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde 155 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 14 daire satışta...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Trabzon Marin City inşaatında son durum!

Trabzon Marin City Projesi ile ilgili olarak, Özgün Gıda tarafından gönderilen, inşaatların gelişim süreciyle ilgili raporu yayınlandı...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

G Marin'de son daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

Mar Yapı, ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Projede sınırlı sayıdaki daireler 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor..

La Marin Kartal 2+1 fiyatları!

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat imzası ile yükselen La Marin Kartal'da kalan son 2+1 daire bu hafta sonuna özel indirimlerle alıcısını bekliyor..

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Viaport Venezia'dan son fotoğraflar!

Via Properties-Gürsoy Ortak Girişimi ile hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde daire teslimleri başladı. İşte 82 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinden son fotoğraflar...

D-Marin Karadağ ile marina sayısını 11'e yükseltti!

Bugüne kadar Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

Doğuş Grubu'ndan Karadağ'a marina yatırımı!

Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’da sahip olduğu 10 marina ile hizmet veren D-Marin, son hamlesini Karadağ Budva’da bulunan Dukley Marina’yla yönetim anlaşması imzalayarak yaptı.

viaport marin son durum Haberi

viaport marin son durum

Via Properties tarafından 600 milyon liralık yatırımla İstanbul Tuzla’da deniz üzerinde yapımına devam edilen Viaport Marin projesinde geri sayıma geçildi. Tema park, alışveriş merkezi, akvaryum, yat limanı, otel ve hayvanat bahçesine sahip olacak ve Mayıs ayında hizmete girecek projenin en gösterişli kısmını oluşturacak 15 milyon Euro’luk eğlence treni ‘roller coaster’ın kurulumu gerçekleştirildi. 3 haftada kurulan yeni oyuncak dünyadaki en çok adrenalin veren 3’üncü roller coaster olacak.


TÜRK TİPİ LUNAPARK

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Viaport Marin projesinde eğlenceye çok ciddi bir alan ve bütçe ayırdıklarını belirterek, “Toplumlar mutluluk ve refah anlamında belli bir noktaya gelince bu tür tema parklara ihtiyaç oluşuyor. ABD’de de böyle geliştiğini gördük ve bu konsepti Türkiye’ye uyarlıyoruz” diye konuştu. Tuzla’daki projede iki roller coaster dışında...