05 / 05 / 2024

Viaport Marina iş ilanları

Viaport Marina iş ilanları

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema park Mayıs ayında açılacak..

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır!

‘Denize Açılan Hayat’ sloganı ve Ataköy Marina içindeki denize sıfır konumuyla dikkat çeken Ataköy Marinada Residence'ın mega yat manzaralı örnek dairesi hazır. 10 bin 500 metrekarelik bir arazi üzerinde yükselen projede 72 konut yer alıyor...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Portonovi Marina’yı ‘D-Marin’ işletecek!

Marina ve yatçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren D-Marin, Karadağ’da bulunan Portonovi Marina’nın işletmeciliğini üstlendi.

Mirage Marina Bodrum'un örnek dairelerine ziyaretçi akını!

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Marina Ankara Evleri'nde 100 daire için 100 ay sıfır faiz kampanyası!

Ankara Çankaya Oran'da hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için 100 ay sıfır faizle ödeme kampanyası başlatıldı. Projedeki konutların fiyatları 422 bin 700 TL'den başlıyor...

Adana'ya 400 yat kapasiteli marina geliyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine yapılması planlanan marina için hidrografik ve oşinografik çalışmalar başladı. Kemalpaşa Mahallesi'nde DSİ Sosyal Tesislerinin batı mevkisine yapılması planlanan marinanın 400 yat kapasitesine sahip olması planlanıyor

Muğla Marina projesinin ÇED süreci başlatıldı!

Muğla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marina projesi için, ÇED süreci başlatıldı. Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ''150 yatlık marina için çok ciddi bir deniz dolgusu ve dalgakıranlar gerekiyormuş'' dedi.

Viaport Asia C blok için yapı izin belgesi bekleniyor!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Viaport Asia'da mevcut yapılara ilave olarak inşa edilen C Blok'un inşaatı için yapı kullanım izni, başvurusunda bulunmuştu ve bu süreç devam ediyor.

Viaport Marina iş ilanları Haberi

Viaport Marina iş ilanları

Via Properties tarafından 1 milyar TL'lik yatırımla Tuzla'da hayata geçirilen Viaport Marina'da açılış hazırlıkları tamamlanmak üzere. Marina, alışveriş adası ve tema parkın yaz sezonunda hizmete gireceği projede, otel ve akvaryum projesi önümüzdeki yıl misafirlerini ağırlayacak. 750 yat kapasitesi, 156 adet alışveriş ünitesi ve 35 oyuncaktan oluşacak tema parkın ise hazırlıkları tüm hızla devam ediyor. 


"Red Fire" adı verilen ve 2.5 saniyede 110 km hıza çıkan Roller Coaster'm kurulumu tamamlandı. 

20 milyon euro maliyetli Red Fire, dünyadaki en iyi roller coaster üreticilenden biri olan Intamin tarafından üretildi. 980 metrelik bir ray sistemi üzerinde konumlanan Red Fire, 1 saatte 630 kişi taşıyabilecek. Red Fire'ın test sürüşleri ise Mayıs ayında tamamlanacak. Projenin Mayıs ayı sonunda ziyaretçilere açılması...