10 / 05 / 2024

Viaport Marina kampanya

Viaport Marina kampanya

Türkiye’nin en yeni marinası Viaport Marina, yeni yıla özel kampanyasına devam ediyor. 31 Aralık 2015 tarihine kadar yapılacak sözleşmelerde yüzde 20 indirime ek olarak 3 ay bağlama hizmeti verilecek…

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Marina Ankara'da 337 bin TL'ye varan indirimler!

Marina Ankara projesinde 337 bin TL'ye varan indirimler sağlanıyor.  24 Kasım ile 3 Aralık tarihleri arasında geçerli kampanya 30 ev için geçerli olacak. 

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanya 8 Mayıs'ta sona erecek!

Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında inşa edilen yeni projesi Siltaş Marina’da lansman öncesi kampanyası 8 Mayıs’ta sona erecek.

Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya!

Pendik Marina'ya 300 metre mesafede hayata geçirilen Siltaş Marina'da lansman öncesi kampanya için son günler...

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Marina Ankara kazanç festivali fırsatları!

Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara projesinde 100 daire için geçerli olan 100 ay vade farksız ödeme kampanyası uygulanıyor. Kampanya 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Sinpaş Altınoran ve Marina Ankara'da 84 ay vade!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Ankara’ konut projesi Altınoran ve Ankara’nın en çok tercih edilen konut projesi Marina Ankara için liderlere yaraşır bir kampanya hazırladı.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

ViaSea Akvaryum açıldı!

Dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina, eğlencenin tanımını değiştiren özelliklerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en uzun su altı tüneline sahip akvaryumu 'Viasea' kapılarını açtı.

Viaport Marina kampanya Haberi

Viaport Marina kampanya

29 Mayıs’ta Via GYO tarafından Tuzla’da hayata geçirilen Viaport Marina, dünyanın tek 6 fonksiyonlu marinası olma özelliğini taşıyor. Tuzla’nın enfes doğasının yeşiliyle, denizin maviliğinde birleşen Viaport Marina, 750 tekne kapasitesine sahip. Alışveriş adası, Türkiye’nin en hızlı roller coaster’ının ve 30 oyuncak ünitesinin bulunduğu tema parkı ve önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek olan akvaryum, konferans salonunun yanı sıra Türkiye’nin ilk ve tek deniz oteli de Viaport Marina’da yılsonunda kapılarını açacak.


12+3 kampanyası büyük ilgi görüyor!

Açıldığı günden itibaren tekne sahipleri tarafından yoğun ilgi gören Viaport Marina’da açılış yılına özel yılsonu kampanyası da başladı. 2015 yılında hizmete açılan Viaport Marina, 31 Aralık gününe kadar yapılacak 12 ay bağlama sözleşmelerinde yüzde 20 indirim avantajı sunuyor. İndirime ek olarak ise misafirlerine ücretsiz 3 ay bağlama hizmeti...