29 / 04 / 2024

viaport venezia müşterileri

viaport venezia müşterileri

Ağırlıklı olarak KOBİ’lerin projeden ofis sahibi olduklarını da belirten Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “ Kobiler rotasını Viaport Venezia’ya çevirdi ” diye konuştu.

Viaport Venezia yılbaşında açık mı?

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia yılbaşında açık mı? Viaport Venezia yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport Venezia 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasına sahip Viaport Venezia AVM Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Toplam 142 adet mağazayı içerisinde bulunduran Viaport Venezia AVM'de hangi mağazalar var?

Viaport Venezia AVM adres!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 2000 konut, 26 bin metrekarelik ofis alanı ve 68 bin metrekarelik kiralanabilir alandan oluşuyor. Viaport Venezia AVM adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Viaport Venezia AVM'ye ilk günden 20 bin ziyaret!

Via Properties, Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile birlikte hayata geçirdiği Viaport Venezia'yı hizmete açtı. Viaport Venezia, ilk günden 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

Viaport Venezia AVM hizmete girdi!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığında hayata geçirilen Viaport Venezia'nın AVM etabı hizmete girdi.

Viaport Venezia AVM kapılarını açtı!

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM açıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia'nın alışveriş merkezi kapılarını açtı.

Viaport Venezia kapılarını açtı!

Venedik konseptiyle tasarlanan, 1.5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin alışveriş merkezi etabı kapılarını açtı. AVM'ye yılda 15 milyon ziyaretçi bekleniyor.

Viaport Venezia AVM açıldı!

Türkiye’nin en değerli yatırımlarından biri olan ve 1,5 milyar TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin Alışveriş Merkezi etabı bugün kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nda hayata geçirilen Viaport Venezia'nın, açılışı 2 kez ertelenen AVM etabı yarın hizmete açılıyor.

viaport venezia müşterileri Haberi

viaport venezia müşterileri

Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Venedik konseptli karma proje Viaport Venezia, tamamlanmaya gün sayıyor. Projede bulunan konutların yüzde 85’inin satışının gerçekleştirilmesinden sonra iş dünyasına yeni bir soluk getirecek olan 221 adetten oluşan Venedik ofisleri etabı Nisan ayının ortasında satışa sunuldu. Yaklaşık bir aylık sürede ofislerin yüzde 40’ının satışı gerçekleşti. Ağırlıklı olarak KOBİ’lerin projeye ilgi duyduğunu ifade eden Viaport Venezia Satış & Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “Ofis ve diğer ticari alanlarda gerçekleşen yüzde 18’lik KDV oranı, konuta göre bir yük olarak görülebilir. Ancak bunu vergi iadeleriyle avantaja dönüştürebilen kesimler, özellikler KOBİ’ler, alımlarında ofisleri tercih etmeye başladı” diye konuştu. 



“KOBİ’ler ofis alımını gider kalemi olarak görüyor”


Viaport Venezia’da kurulan satış ekibi KOBİ’lere özel sunumlar yapıyor. Bu sunumlar...