18 / 05 / 2024

viatrans altın bina

viatrans altın bina

Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi’nin Eski Likör Fabrikası gayrimenkul projesi, Alman Sürdürülebilir Bina Sertifikası Sistemi DGNB’den Türkiye’nin ilk ALTIN yeşil bina sertifikasını aldı...

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Yapı denetimiyle 1 milyona yakın bina depreme karşı güvence altında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 2001 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 1 milyona yakın bina ve 6,8 milyon bağımsız bölüm denetlendi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Kocaeli Altın Han yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar içinde bulunan Altın Han binası ile birlikte SEKA 3 ve 4’üncü trafo ve Su Hazırlama binasını yıkacak. Bina yıkımını yıkımdan çıkan malzeme karşılığı yapacak olan büyükşehir, yıkımdan para da kazanacak.

Panorama 1326 Bursa Müzesi altın belgeli ilk bina olacak!

Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa'nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen 'Altın Belgeli' ilk binası olacak.

Bursa Panorama 1326 Tarihi Müzesi ilk altın belgeli bina olacak!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa’nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen ‘Altın Belgeli’ ilk binası olacak.

Tepe Betopan'la Uluslararası Leed Altın Sertifikası!

Tepe Betopan, uluslararası alanda en saygın yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) Sertifikası değerlendirme sürecini, LEED Altın Sertifikası alarak tamamladı.

Altın Emlak bina dayanıklılığını yüzde 50 ucuza ölçecek!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli ilan edilen binalar Kentsel Dönüşüm Yasası gereği yıkılmak zorunda. İstanbul’da yenilenmesi gereken yaklaşık 300 bin binanın depreme dayanıklı olup olmadığını Altın Emlak bayileri yüzde 50 daha ucuza etüt edecek...

Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları!

Sinpaş GYO girişimi ile Ankara 'da hayata geçirilen Çankaya Sinpaş Altın Oran satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 223 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Polisan 3. kez Altın Marka Ödülü aldı!

Polisan, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından 3. Kez “Altın Marka” ödülüne layık görülürken, derneğin “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” ibaresini kullanmaya hak kazandı...

Çankaya Sinpaş Altın Oran örnek daire !

Çankaya Sinpaş Altın Oran projesi kapsamında teslimler Ağustos 2014'te başlayacak

viatrans altın bina Haberi

viatrans altın bina


Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi Eski Likör Fabrikası projesi, yeşil bina konusunda dünyanın kapsamlı sertifikalarından olan Alman Sürdürülebilir Bina Sistemi Sertifikası DGNB’den “Altın Bina Sertifikası” almaya hak kazandı. Türkiye’nin ilk DGNB Sertifikası alan gayrimenkul projesi Viatrans, çevreye ve sürdürülebilir kalkınmaya duyarlı projesi ile İstanbul’da yaklaşık 100 yıllık tarihi bir bahçede yaşam imkanı sunuyor. Bronz, Gümüş ve Altın Kategorilerine sahip olan DGNB, Altın Sertifikasını, dünyanın sayılı gayrimenkul projelerine, doğaya ve sürdürülebilir kalkınmaya gösterdikleri kapsamlı özen nedeniyle veriliyor.



Türkiye’nin yeşili koruyan, ilk DGNB sertifikalı projesi


Münih Expo Real Fuarı’nda gerçekleştirilen törende sertifikayı DGNB Türkiye Temsilcisi Duygu Erten’in elinden alan Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi Genel Müdürü Polat Gülman projenin doğayı ve yeşili korumaya yönelik hassasiyetini Alman Sürdürülebilir...