07 / 05 / 2024

victoria eyaleti

victoria eyaleti

Avustralya’nın Victoria Eyaleti, iki ülke arasındaki yatırımları kuvvetlendirmek için Türkiye ofisini açma kararı aldı. Victoria Eyaleti; 1,6 milyar Avustralya doları olan karşılıklı ticaret hacmini genişletecek.

Tazmanya Adası yangınlardan dolayı boşaltılıyor!

Avustralya'nın güneyindeki Tazmanya adasında meydana gelen yangınlar nedeniyle 2 bin kişi tahliye edildi

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.

Çin, havalimanı yatırımlarında hızlandı!

Merkez Çin eyaleti Sichuan'ın başkenti Chengdu, Shangai ve Beijing’den sonra iki adet uluslararası havalimanı bulunan kentler arasına dahil oldu. Mart ayı sonunda inşaatında sona gelinen Chengdu'nun Tianfu havalimanı 28 Haziran tarihinde hizmete sunuldu.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz ilk evlerini aldı!

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Karlie Kloss ve Josh Kushner Miami'de 23.5 milyon dolara malikane aldı!

Victoria's Secret meleği Karlie Kloss ile iş insanı Josh Kushner çifti Miami'de 23.5 milyon dolara 8 yatak odalı bir malikane satın aldı. 

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

Farmasi, Miami’de 50 milyon liralık arazi aldı!

Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan Farmasi, Florida’da 4 dönümlük arazi satın aldı. Florida Eyaleti’ne bağlı Miami’deki bu arazi için Türk şirket yaklaşık 50 milyon lira ödedi.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!

Victoria-David Beckham çifti saraya benzeyen kır evlerine yapay göl yaptıracak.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

victoria eyaleti Haberi

victoria eyaleti

2012 yılında Türkiye ile ikili ticari görüşmeleri gerçekleştiren Victoria Eyaleti; Türkiye ofisi ile enerji, alt yapı, maden, inşaat ve tarım alanındaki iş birliklerini güçlendirerek 1,6 milyar Avustralya doları olan karşılıklı ticaret hacmini daha da yukarılara taşıyacak.

Ofisin açılışı, Victoria Eyaleti’nin KOBİ, İnnovasyon ve Ticaretten Sorumlu Bakanı Adem Somyürek’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Victoria Eyaleti’nin İzmir doğumlu Bakanı Somyürek, Türkiye ve Avustralya arasındaki bağların Anzak Günü kutlamaları ve 2015’in Avustralya’da Türkiye yılı, Türkiye’de de Avustralya Yılı ilan edilmesi ile güçlendiğini vurguladı.

Victoria Eyaleti ve Türkiye arasında gelişime açık önemli ticaret ve yatırım fırsatlarının olduğunu belirten Bakan Adem Somyürek, “Türkiye, 2017 yılına kadar dünyanın en hızlı gelişen 2’nci en büyük ekonomisi olma yolunda ve 2050 yılında ise dünyanın en büyük 9’uncu ekonomisi olacağının öngörüleri yapılıyor. Bu...