29 / 04 / 2024

Viessmann Manisa fabrika

Viessmann Manisa fabrika

Viessmann'ın dünyadaki kombi üretim üslerinden biri Manisa'da açıldı. Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Volkswagen, yeni fabrika yatırımı için Manisa'da arazi bakıyor!

Alman otomobil devi Volkswagen yetkilileri Manisa OSB ve çevresinde arazi işlemleri için sahaya indi.

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Manisa Turgutlu'da 11.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

Manisa İli Tugutlu İlçesi Derbent Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 11 milyon 964 bin 494,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

Manisa Şehzadeler'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Manisa İli, Şehzadeler İlçesi, Örnekköy Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 492 bin 197 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrikanın ilk satış günü 12 Aralık 2018 olarak belirlendi. 

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

YUNTAŞ Akgedik'teki fabrika binasını 7.9 milyon TL'ye satıyor!

YUNTAŞ Beton Elemanları Asfalt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Yunusemre Akgesik'teki fabrika binasını ihale ile satışa sunuyor...

Akhisar'da 7.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Manisa İli, Akhisar İlçesi, Kapaklı Köyü, Çubukçalı Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 347 bin 332 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Viessmann Manisa fabrika Haberi

Viessmann Manisa fabrika


Alman ısıtma tekniği sistemleri üreticisi Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi. 


Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi açıldı. Almanya'nın 100 yıllık ısıtma tekniği sistemleri devi, yeni fabrikası ile Manisa'yı başta Avrupa olmak üzere tüm dünyanın kombi üretim üslerinden biri olarak konumlandırmayı hedefliyor. Viessmann, yıllık 100 bin adet üretim kapasitesine sahip bu yeni fabrikada, uzmanlık alanı olan yoğuşmalı kombi üretimi gerçekleştirecek. 


Viessmann Grubu Teknoloji Başkanı Dr. Klaus-Peter Kegel, "Türkiye'de bugün itibarıyla üretime başlıyoruz, çünkü Türkiye'yi sadece Viessmann Grubu'nun Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi'nin açılışı eylül ayında yapıldı. 


Üretimdeki enerji yenilenebilir doğal kaynaklardan karşılanacak Viessmann...