26 / 07 / 2024

VİKO dekorasyon

VİKO dekorasyon

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pazarcıkoğlu Ahşap Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Pazarcıkcı tarafından kuruldu.

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akabey Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Koç tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Honda HR-V e:HEV Mart fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Mart fiyat listesi

Honda HR-V e:HEV'nin en büyük özelliği, gelişmiş e:HEV hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olmasıdır. Bu teknoloji, otomobilin performansını ve verimliliğini optimize etmek için elektrikli güç, benzinli güç veya her ikisi içinde sürüş koşullarına uygundur. İşte 10 Mart fiyat listesi...

Koçtaş'ta dekorasyon ve ev gereçlerine dev kampanya! Elinizi çabuk tutun! İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Koçtaş'ta 100 TL İndirim Kampanyası! Peki kampanya ürünlerine kadar, kaç TL? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Son dakika… Sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde görülmemiş indirim! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Çağrı marketlerinin 22 Ekim-2 Kasım kataloğunu görenler alışverişe koşuyor. Çağrı’da bu hafta sıvıyağ ve peynir çeşitlerinde heyecanlandıran indirimler var. 1 Kasım 2022 fiyat listesi...

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Dekorasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Berkay Koçak tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Dizayn Mermer Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Davut Koçak ve  Ömer Görmez tarafından kuruldu.

VİKO dekorasyon Haberi

VİKO dekorasyon

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO bu kez elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor. Anahtar yüzeyinde parmağınızı aşağı ya da yukarı hareket ettirerek ışık seviyesini ayarlayabileceğiniz Novella S, standart elektrik anahtarlarının çok daha ötesine geçiyor. Işığın seviyesindeki değişim yine anahtar üzerindeki LED'den rahatlıkla görülebiliyor. PAGEV Plastik Teknoloji Ödülü, Arkitera RAF Yapı Malzemesi Ödülü ve Design Turkey İyi Tasarım Ödülü ile taçlandırılan, dokunmatik özellikli Novella S, elektrik tasarrufu da sağlıyor. Aynca düğme yüzeyine kısa süreli bir temasla geçiş yapabileceğiniz, zaman gecikmeli anahtar fonksiyonu ile ışık kaynağı kapandıktan sonra bile yolu aydınlatabiliyor. Novella S'in bir diğer özelliği ise aynı anahtarla iki ayrı şık kaynağını kontrol etme olanağı sunması. Öte yandan Novella S elektrik anahtarı, LED ışıkları sayesinde karanlıkta...