02 / 06 / 2024

Viko multi let

Viko multi let

VİKO, hayatı kolaylaştıran bir yeniliğe daha imza attı. VİKO, çok fonksiyonlu olan tasarımı, güvenlik ve de kaliteyi bir araya getirerek Multi - let’i yarattı.

Bakanlık 2 bin 882 adet gölet ve havuz inşa etti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Orman içindeki su kaynaklarından faydalanarak havuz ve göletler inşa ediyoruz. Ülkemizde 2006 yılında uygulamaya koyduğumuz bu proje çerçevesinde bugüne kadar 2 bin 882 adet gölet ve havuzu tamamladık" dedi.

Ankara'daki Çansera Biyolojik Gölet hizmete girdi!

13 üye belediyenin 43 projeyle başvurduğu "Sağlıklı Kentler Birliği 2015 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Ödülleri" yarışmasında jüri özel ödülünü de layık görülen Çansera Biyolojik Gölet, bin 500 metrekarelik toplam alana kuruldu.

Zonguldak Musaüstü Köyü'ndeki gölet inşaatı durduruldu!

Zonguldak’ın Nebioğlu beldesi Musaüstü Köyü civarlarında yapılması planlanan Gölet inşaatında vatandaşlar gelen yetkilileri engelleyerek çalışmaları durdurdu. Vatandaşlar tepki göstererek yapılacak olan harita ve sondaj gibi çalışmaları engelledi.

Ahlatçı Grup, Multi'den 2 AVM projesini satın aldı!

Ahlatçı Grup, Multi’ye ait 2 AVM projesini satın aldı. Multi Türkiye’nin 2013’te ABD’li Blackstone tarafından satın alınmasının ardından strateji değiştirdiğini belirten Hulusi Belgü, artık AVM geliştirici olmaktan çıktıklarını açıkladı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne suni karlama ve gölet yapılacak!

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi 'ne suni karlama sistemi ve yapay gölet yapılacağı bildirildi.

Burdur'a 3 gölet daha yapılacak!

Burdur’un Yeşilova Kayadibi, Tefenni Yaylaköy, Çavdır Küçükalan Gölet ve Sulamaları için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi.

Küçükçekmece Gölet Mangal ve Restoran'ı açıldı!

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Küçükçekmece Gölet Mangal ve Restoran’ın açılış kurdelesini Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ile birlikte kesti.

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Bahçeşehir gölet alanına AVM mi yapılacak?

Bahçeşehir'de bölge halkının nefes alabileceği tek yer olan gölet ve çevresinin imara açılmasının ardından bölgeye üç katlı alışveriş merkezi yapılacağı belirtildi. AKP'li Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal göleti 6 parseli 103 milyon liraya sattı.

Atmaca Grup Bahçeşehir Gölet ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

İstanbul Bahçeşehir’deki gölet alanı ile ilgili ihale dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 103 milyon lira ile Atmaca Grup verdi. Atmaca Grup, Sunny markası ile ev elektroniği alanında faaliyet gösteriyor.

Bahçeşehirliler gölet için yürüdü!

Bugün satışa çıkacak olan Bahçeşehir Göleti için dün saat 19.30’da Bahçeşehir’de bulunan Başakşehir belediye binası önünde toplanan Bahçeşehirliler ellerinde "Gölet Bizimdir", "Gölete Dokunulmasın" yazılı pankartlarla yürüdü.

Bahçeşehir Gölet'in satışı yargıya taşındı!

Bahçeşehir Gölet bölgesindeki 607 ada 2-5-6-8-9 ve 10 parsellerinin hasılat paylaşımı ile satışını yargıya taşıdı. Dava 8.İdare Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma kararı şeklinde görülecek...

Bahçeşehir Gölet Platformu'ndan fener alayı yürüyüşü!

Yarın 35 milyon TL bedelle satışa çıkacak olan Bahçeşehir Göleti için bir yürüyüş etkinliği düzenleyen Bahçeşehir Gölet Platformu etkinlik detaylarını sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaştı...

Viko multi let Haberi

Viko multi let

Özel tasarımı ve askı aparatıyla Multi-let Grup Prizler, ihtiyaca göre bir yüzeye sabitlenebilme ya da asılarak kullanılma özelliğiyle evde, ofiste, atölyede ve şantiyede güvenlik ve kullanım kolaylığı sunuyor.


İstenilen yere sabitleniyor, kolayca gizleniyor…


VİKO’nun en yeni ürünlerinden Multi-let Grup Prizler, pratik askı aparatı ile size kullanım konforu sağlıyor. Askı aparatı üzerinde bulunan kılavuz pimi Multi-let üzerindeki yuvalardan birine hizalayıp, hafifçe bastırdığınızda Multi-let dilediğiniz yere asılmaya hazır hale geliyor.  Kablo karmaşasını gözünüzden uzaklaştırmak için Multi-let’i masanızın altına ya da duvara sabitleyebilirsiniz. Yüzeye montaj için, askı aparatının deliklerini kullanarak istediğiniz yüzeye monte edip, ardından Multi-let’i askı aparatına yerleştirip hafifçe bastırmanız yeterli. Çok fonksiyonlu askı aparatı üzerindeki özel tasarım tırnaklar Multi-let’in kenarlarındaki yüzeye geçerek güçlü bir sabitleme sağlıyor ve sadece siz istediğinizde bırakmak üzere,...