28 / 04 / 2024

Bahçeşehirliler gölet için yürüdü!

Bahçeşehirliler gölet için yürüdü!

Bugün satışa çıkacak olan Bahçeşehir Göleti için dün saat 19.30’da Bahçeşehir’de bulunan Başakşehir belediye binası önünde toplanan Bahçeşehirliler ellerinde "Gölet Bizimdir", "Gölete Dokunulmasın" yazılı pankartlarla yürüdü.




Bugün 35 milyon TL bedelle satışa çıkacak olan Bahçeşehir Göleti için örgütlenen Bahçeşehir Gölet Platformu gölet için yürüyüş etkinliği düzenledi. Dün saat 19.30’da Bahçeşehir’de bulunan Başakşehir belediye binası önünde toplanan Bahçeşehirliler ellerinde "Gölet Bizimdir", "Gölete Dokunulmasın" yazılı pankartlarla yürüdü.


İşte Bahçeşehir Gölet Platformu tarafından yapılan açıklama:

Saygıdeğer Bahçeşehir Gölet Platform gönüllüleri;

Bahçeşehir ve bölge halkı nezdinde kabul görmeyen Gölet parkını büyütüyoruz algısı ile Gölet'in parsel parsel tamamının satış ihalesinin engellenmesi amacıyla , platformumuz tarafından kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığımız bu akşamki Gölet'e Büyük yürüyüş eylemimize kendi öz iradeleri ile katılan ve demokratik haklarını seviyeli bir şekilde cesurca ifade eden çocuk, genç, erişkin, yaşlı, kadın, erkek tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ederiz.

Bir kez daha güçlü bir şekilde Gölet satılmasın, ihale iptal edilsin dedik. Bu aşamadan sonra bu ihale iptal edilmez ise, ihalenin iptal edilmesi için bütün hukuki yolların tarafımızca da kullanılacağının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön