04 / 05 / 2024

Viko tesisleri

Viko tesisleri

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

Ali Rıza Karacan: Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün!

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karacan, "Suyun tekrar kullanımı atık su arıtma tesisleri ile mümkün. Endüstriyel kuruluşların tümünün bu kurala uyması gerekir" şeklinde konuştu.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri sorumluluk beyanını yayınladı!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 tarihlerine ait sorumluluk beyanını yayınladı.

Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor!

Viko, çalışanları için pek çok olanak yaratmaya devam ediyor, sağlık programı, diyetisyen hizmeti, spor imkanları derken, hobi bahçesi de devreye girdi. Viko hobi bahçeleri, çalışanlara hem sebze hem neşe veriyor.

Sultan Orhanspor tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı!

Gebze Sultan Orhanspor Tesisleri törenle açıldı. Açılışta Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda davetli açılış töreninde yer aldı.

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı!

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı. Olay saat 11.45'de Meltem Mahalles i'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri 'nde meydana geldi. Tesisin mutfak bölümündeki yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Göztepe Urla Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Göztepe Urla Kamp Tesisleri 13 Ağustos'ta açılıyor!

24 Temmuz 2013 tarihinde ilk kazmanın vurulduğu Urla Torasan Mahallesi’nde yer alan Göztepe Urla Kamp Tesisleri'nde sona yaklaşıldı.Tesis binasındaki ince işlerin büyük bir bölümü bitmiş durumda...

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

Viko, Trenda Metal serisini tanıttı!

Viko, Trenda Metal serisinin yalın tasarımı ve minimal formu ile mekanlara ayrıcalık ve konfor katıyor. Trenda Metal; krom, inox, gold, antik ve parlak siyah olmak üzere beş farklı renkte metal çerçeve seçeneği sunuyor.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatı devam ediyor!

Yapımı büyük bir hızla devam eden Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah projemiz kısa süre içerisinde tamamlanacak, şehrimizin ve Sakaryaspor’umuzun hizmetinde olacak.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.

Viko tesisleri Haberi

Viko tesisleri

Üniversitelerde elde edilen teorik bilgilerin uygulamaya dönüştürülmesine önemli katkılar sağlayan bu iş birlikleri, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor. Üniversite & sanayi iş birliğine özel bir önem veren VİKO, bu kapsamda örnek projelere imza atmaya devam ediyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ufkuna aydınlık katmayı önemli bir sorumluluk olarak gören kuruluş, son olarak Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı Elektrikport iş birliğiyle hayata geçirdiği “Sinerji Buluşması” organizasyonu ile 10 farklı üniversiteden öğrencileri endüstriyel tesislerinde ağırladı.



VİKO, genç beyinlerin potansiyellerini ortaya çıkarmak ve üniversitelerle iş birlikleri oluşturmak amacı ile gerçekleştirdiği projelerin bir yenisini daha hayata geçirdi. Türkiye’nin en büyük mühendislik portalı olarak faaliyet gösteren Elektrikport iş birliği ile hayat bulan “Sinerji Buluşması” adlı program kapsamında; VİKO yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler VİKO endüstriyel...