01 / 07 / 2024

Viktor Orban Macar

Viktor Orban Macar

Yarı profesyonel futbol oynayan Macaristan Başkanı Viktor Orban Macar, Felcsut Köyü'ne 3 bin 800 seyirci kapasiteli stadyum yaptırdı. 

Migros’ta Elidor Şampuan 20 lira, Macar salamın kilogramı 56 lira birden indi! 28 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Paradontax 75 ml florürlü deterjanın 64,90 yerine 48,68 TL’den satıldığı indirimli ürünler arasında, Duru Saf ve Doğal Yeşil Sabun 600 gramlık paket 64,50 TL yerine 48,38 TL’den, Duru Kiraz Çiçeği Sıvı Sabun 500 ml  29,90 TL yerine 22,43 TL’den satılmaya başlandı.

BİM’de 350 gram dana sucuk 62,50 TL, 110 gram dana macar salam 17,75 TL! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

İndirimleri en çok takip edilen zincir marketlerden BİM’de bu tütsülenmiş cheddarlı piliç jumbo sosis 250 gramı 29,75 TL’ye, Lezita 2’li 800 gramlık piliç salam 49,75 TL’ye, Aknaz 700 gram tava peyniri 57,50’ye  satışa sunuluyor. İşte BİM 24 Ocak Salı günü başlayacak kampanyasındaki ürünler ve fiyat

Sucuk kilosu 119 TL salam 99 TL kokteyl sosis 98 TL! Et ve Süt Kurumu’nda indirim yağmuru! 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda indirim yağmuru devam ediyor. Fermente sucuk 134 Türk Lirası, kangal sucuk 119 Türk Lirası, macar salam 99 Türk Lirası, kokteyl sosis 98 Türk Lirasından satışa sunuluyor. İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Doçent Viktor Bokov: Deprem vergileriyle çok bina inşa edilemez!

Rusya Hidrometeoroloji Üniversitesi Jeofizik Uzmanı Doçent Viktor Bokov yaptığı açıklamada deprem vergilerinin tahminlerin iyileştirilmesi için kullanılması gerektiğini, bu paralarla çok bina inşa edilemeyeceğini söyledi

Tekirdağ Türk-Macar Kültür Evi hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen törenle restorasyonu tamamlanan Türk- Macar Kültür Evi açıldı.

Zsa Zsa Gabor'un Los Angeles'taki malikanesi satışa çıkarıldı!

2016 yılında 99 yaşında ölen Macar asıllı Amerikalı aktris Zsa Zsa Gabor’dan miras kalan, ABD’nin Los Angeles kentinin Bel Air bölgesindeki malikâne, 23.4 milyon dolardan satışa sunuldu. 

Macaristan Başkanı büyüdüğü köye nüfusun 2 katı stadyum yaptırdı!

Yarı profesyonel futbol oynayan Macaristan Başkanı Viktor Orban Macar, Felcsut Köyü'ne 3 bin 800 seyirci kapasiteli stadyum yaptırdı. 

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Oto Kiralama İnşaat Otel Canlı Hayvan Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 400 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Macar ve Mazlum Macar ortaklığında kuruldu.

Pendik'teki Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği Türk-Macar Dostluk Parkı’nın açılışını dün gerçekleştirdi.

Polat Dış Ticaret’ten Macar firmalara işbirliği daveti!

Polat Dış Ticaret, Macaristan’da gerçekleştirdiği “Piyalepaşa İstanbul Roadshow”unda farklı sektörlerden 50’ye yakın Macar firması ile hem Piyalepaşa İstanbul hem de diğer farklı projeler için b2b görüşmeleri yaptı.

Türk-Macar Dostluk Parkı açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Macaristan'ın Pecs kentini ziyaret etti. Kaynak, Zigetvar kentindeki Türk-Macar Dostluk Parkı'nın açılışı yaptı.

Türk-Macar Dostluk Parkı yenileniyor!

Macaristan'ın Baranya bölgesindeki Zigetvar kentinde yer alan Türk-Macar Dostluk Parkı, TİKA tarafından restore ediliyor. Dostluk parkının eylül ayında gerçekleştirilecek.

Viktor Orban Macar Haberi

Viktor Orban Macar

Tam bir futbol tutkunu olan Macaristan Başkanı Viktor Orban Macar futbolunu yeniden ayağa kaldırmaya çalışıyor. Muhalifler ise ülkede pek çok sorun varken, stadyum yapımı gibi spor faaliyetlerine büyük paralar harcanmasına karşı.


Hürriyet Gazetesi'nden Çağrı Çobanoğlu tarafından yapılan habere göre, Orban’ın büyüdüğü Felcsut köyüne yaptırdığı stadyum ve burada kurdurduğu futbol takımı tartışma konusu oldu. 1.800 nüfuslu köyde 3 bin 800 seyirci kapasiteli stadyum inşa edildi. Futbol stadyumlarına harcadığı para muhaliflerin tepkisini...