16 / 05 / 2024

Vildan Gülçelik şarık tara

Vildan Gülçelik şarık tara

Bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre 4 milyon 566 bin 868,05 TL ile 27'inci sırada yer alan Vildan Gülçelik kimdir?

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Arçelik Bulaşık Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 61112 I WF bulaşık makinesi ;Wifi özelliğine ve 11 yıkama programına sahip yaklaşık 16 kilogram yıkama kapasitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni teknolojisi ile çokça tercih edilen Arçelik bulaşık makinesinin güncel 18 Şubat 2023 fiyat listesi..

14 kişilik Arçelik Bulaşık Makineleri ne kadar? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 kişilik kapasitesiyle 150 parça bulaşığı tek seferde yıkayan deep clean teknolojisine sahip Arçelik Bulaşık Makineleri büyük ilgi görüyor. Peki Arçelik Bulaşık Makineleri kaç TL, deep clean teknolojisi ne işe yarar? işte cevabı... 

Arçelik Bulaşık Makinesi 15.249 TL! Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Arçelik; Wifi özelliğine ve 11 yıkama programına sahip yaklaşık 16 kilo bulaşık yıkama kapasitesiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni teknolojisi ile çokça tercih edilen Arçelik bulaşık makinesinin güncel 4 Şubat 2023 fiyat listesi.

Arçelik bulaşık makinelerinde anında 1.599 TL İndirim! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik bulaşık makinelerinde anında 1.599 TL İndirim yapılıyor. 5 ve 6 programlı çok fonksiyonlu beyaz eşyalarda Arçelik’ten yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

En ucuz Arçelik bulaşık makinesi nerede? İşte o adresler! 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evine yeni bulaşık makinesi almak isteyenler, yeni ev düzenler bu haberimiz sizin için. En ucuz Arçelik bulaşık makinesini nereden alabilirsiniz araştırdık. En uygun Arçelik 6144 Inox 4 program bulaşık makinesi fiyatlarıyla listeledik. İşte, Arçelik 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisiyle değiştirmek isteyenler güncel bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. Gelişmiş teknolojili ve şık tasarımlı Arçelik bulaşık makineleri bu kapsamda dikkat çekiyor. Peki, Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Vildan Gülçelik şarık tara Haberi

Vildan Gülçelik şarık tara

Vildan Gülçelik kimdir?

Vildan Gülçelik, Enka İnşaat Onursal Başkanı Şarık Tara'nın kızkardeşi. Tara'nın ENKA'yı birlikte kurduğu ve şirketin adının ENişte-KAyınbirader konulmasının sebebi olan ve uçak kazasında vefat eden enişte Sadi Gülçelik'in eşi.


Vildan Gülçelik, bugün İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre 4 milyon 566 bin 868,05 TL ile 27'inci sırada yer alıyor.


Şarık Tara'nın yeğeni, Sadi ve Vildan Gülçelik'in kızı, Sevda Gülçelik ise 3 milyon 596 bin 078,36 TL ile 43'üncü sırada yer alıyor. 


ENKA İnşaat

Çeşitli endüstriyel fabrika, köprü, yol, tersane ve iskele inşaatlarının taahhüt işlerini yapmakla sektöre giriş yapan firma, Türkiye’deki Aksu Kağıt Fabrikası, Chrysler Kamyon Montaj fabrikası ve Haydarpaşa Hububat Siloları'nın inşaatını da yaptı.


Pimaş Plastik ve Altaş Çelik El Aletleri fabrikalarını 1960’lı yıllarda kurarak ilk yatırımını yapan...