06 / 05 / 2024

villa konseptli golf tesisi

villa konseptli golf tesisi

Club Med'in 40 tesisi ünlü tasarımcıların imzasıyla yenilendi, firma 2013 yılında Belek'te açacağı villa konseptli golf tesisiyle bir ilki gerçekleştirecek

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Vadi Mudanya Evleri'nde teslimler başladı!

Ege tarzı villa konseptli olarak inşa edilen Vadi Mudanya Evleri'nde 1. Etapta teslimatlar başladı. Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam çok yakında başlıyor.

Toskana'dan annelere özel yüzde 15 indirim!

Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konseptli Toskana Orizzonte'de, 8 Mayıs Anneler Günü'ne özel yüzde 15 indirim yapılıyor.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Megapol Urla Evleri 'nde 499 bin TL'ye 2+1 villa!

“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor. İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor.

Club Med oteller zincirinin ilk villa konseptli tesisi Belek'te açıldı!

Club Med oteller zincirinin, Türkiye ve Avrupa’daki ilk villa konseptli tesisi Club Med Belek’in resmi açılışı geçen hafta gerçekleştirildi...

Club Med Avrupa'nın ilk villa konseptli otelini Antalya'da açtı!

Club Med Avrupa'nın ilk villa konseptli otelini Antalya Belek'te hizmete açtı...

Türkiye'nin ilk villa konseptli golf tesisi 2013'te açılacak!

Club Med'in 40 tesisi ünlü tasarımcıların imzasıyla yenilendi, firma 2013 yılında Belek'te açacağı villa konseptli golf tesisiyle bir ilki gerçekleştirecek

villa konseptli golf tesisi Haberi

villa konseptli golf tesisi

Dünyanın 5 kıtasında 80'den fazla tatil köyü ile hizmet veren Club Med Belek'te ilk villa konseptli golf tesisini açacak. 2013 yılında hizmete girecek olan tesis Türkiye'nin ilk villa konseptli golf tesisi...