18 / 05 / 2024

villa köy Sapanca

villa köy Sapanca

Sakarya'nın doğa harikası ilçesi Sapanca son yıllarda betonlaşmaya başladı. Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede evler yüzbinlerce dolar fiyatla alıcı satılıyor. 

Foça'daki EKO Köy projesi tartışmalara neden oldu! İşin rengi inşaat başlayınca değişti!

İzmir Foça’daki “Ekolojik Köy” projesinde lüks villa yapımına başlandı. Çevreciler ve meslek odaları bunun bir rant projesi olduğunu iddia ederek, söz konusu projenin iptali istemiyle yargıya başvurdu.

Zeytinli Köy nerede? Zeytinliköy fiyat listesi 2022!

Zeytinli Köy nerede sorusunun yanıtı ve Zeytinliköy fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 34 adet müstakil villa bulunuyor.

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

Sapanca'da ormanlık alana villa köy!

Sakarya'nın doğa harikası ilçesi Sapanca son yıllarda betonlaşmaya başladı. Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede evler yüzbinlerce dolar fiyatla alıcı satılıyor. 

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyonkarahisar Tazlar Köyü Muhtarlık Binası villa tipinde yapıldı!

Afyonkarahisar'da Tazlar Köyü'ne ait muhtarlık binası 3 katlı villa tarzı yapılan muhtarlık binası görenleri şaşırtıyor. Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Tazlar Köyü'ndeki villa tipi muhtarlık binası, görenlerin ilgisini çekiyor.

Köy Zekeriyaköy Siyahkalem!

Köy Zekeriyaköy Siyahkalem projesi yatırım bedeli 1.3 milyar TL olarak belirlendi. Projede 74 adet sıra evler, 584 adet çift dubleks daire, 420 adet apartman dairesi, 68 adet ikiz villa, 21 adet müstakil villa yer alıyor.

Köy şehrin doğası detayları!

467 bin metrekare alan üzerinde yayılan Köy projesinde konut tipleri 420 apartman dairesi, 584 çift dubleks daire, 21 müstakil villa, 68 ikiz villa ve 74 sıra evler olarak inşa edildi. Köy şehrin doğası detayları...

Siyahkalem Köy projesi!

Siyahkalem Köy projesi 420 tane apartman dairesi, 584 tane çift dubleks daire, 74 tane sıra evler, 68 tane ikiz villa ve 21 tane müstakil villadan meydana geliyor.

Siyahkalem Köy satış fiyatları!

Siyahkalem Köy projesinde 420 adet apartman dairesi, 584 adet çift dubleks daire, 74 adet sıra evler, 68 adet ikiz villa ve 21 adet müstakil villa bulunuyor. İşte Siyahkalem Köy satış fiyatları...

Kadıköy Suadiye'de satılık iki katlı villa: 25 bin lira!

Kadıköy Suadiye'de bulunan iki katlı, deniz manzaralı bir villa, 1950 yılında 25 bin liradan satışa çıkarılmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Sapanca Gölü kıyısı temizleniyor!

SASKİ tarafından başlatılan çalışmayla Göl kıyıları temizleniyor. Yıl içerisinde sahillerde sık sık temizlik çalışmaları gerçekleştiren SASKİ ekipleri, şimdi de kuraklığın neden olduğu çekilmeyle açığa çıkan kıyı kesimlerini temizliyor

villa köy Sapanca Haberi

villa köy Sapanca

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; Sakarya'nın doğa harikası ilçesi Sapanca'da, ormanlıklarda bulunan göl manzaralı bahçeler, son yıllarda art arda inşa edilen villalarla betonlaştı.
 
Yabancı yatırımcılar için inşa edilen 'villa köy' adı altında müteahhitlere yaptırılan evler, çevre sakinlerinin tepkisini çekiyor.

Özellikle Suudi Arabistan ve Katar'dan gelen zengin aileler için yaptırılan, göl manzaralı, ultra lüks villalar, 400 bin ile 1.5 milyon dolar arasında alıcı buluyor. 


'İMAR İZNİ VERMEMELERİ LAZIM'

Kocaeli Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Sait Ağdacı, ormanlık alana imar verilmemesi gerektiğini belirterek, "Sapanca'da daha önceleri orman kaçakçılığı vasıtasıyla orman kıyımı, ağaç kıyımı vardı. Daha sonra bu iş ranta döndü. Ormanlık alanların imara açılmasıyla yüzde 20 oranında Sapanca imara açıldı. Bu şekilde orman kıyımı daha büyük çaplı olmaya başladı. Özellikle 2005 yılından sonra...