04 / 05 / 2024

Villakent arsaları indirim fırsatı

Villakent arsaları indirim fırsatı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi...

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

O ildeki 16 arazi yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satışta! Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Çankırı Kızılırmak Milli Emlak Şefliği, Çankırı ili, Kızılırmak ilçesinde yer alan 16 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Çankırı'daki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? 

Gebze'de 60 aya varan vadeyle konut imarlı 2 arsa satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim fırsatı! 

Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, M. Paşa ve Çayırova mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatı ve 60 aya varan vadeyle satıyor. Peki Gebze'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 4 arsa satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Mardin Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Nur Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Martin Artuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, o ilde 61 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanı!

Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Ayvalıdere, Alacaoluk ve Karalar Çiftliği Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit imkanıyla satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

1942 yılında Surp Agop sahasında indirim!

1942 yılında İstanbul Belediyesi, satılığa çıkarttığı eski Surp Agop Mezarlığı sahasında bulunan arsaların metrekaresinde indirim yapmış. Metrekaresini 150 liradan satamayan Belediye, metrekare fiyatını 100 liraya indirmiş.

1972 yılında Bostancı'da 12 ay taksitle satılık arsalar!

1972 yılında Üst Bostancı'da bulunan arsalar yarısı peşin, geri kalanı 12 ay taksitle satılacakmış. Deniz manzaralı arsalardan 300 metrekareden fazla alındığı takdirde, metrekarede 2 lira indirim de yapılacakmış.

Villakent arsalarında 5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı bugün bitiyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi...

Ege-Koop'un Menemen'deki arsaları büyük ilgi gördü!

İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla göz kamaştıran Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsalar büyük ilgi gördü.

Villakent arsaları indirim fırsatı Haberi

Villakent arsaları indirim fırsatı

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, arsa kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirtti, "5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan arsaların fırsatı bugün sona eriyor" dedi. Hüseyin Aslan İzmir'in güvenilir markası Ege-Koop'un, Menemen'de inşa ettiği ve bin bahçeli konutu, sosyal donatıları, yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla Villakent'in hemen yanıbaşında satışa sunduğu son arsaları büyük ilgi gördü ve yüzde 95'i satıldı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız altı taksit imkanı sunulan arsalar için fırsat bugün sona eriyor. 


Kampanyanın başladığı il günden itibaren yoğun ilgi gören Villakent arsaları koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunuldu. Bölgede kalan son 66 arsanın yüzde 60'ı sadece ilk beş günde tükendi. Büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen arsalar için...