18 / 07 / 2024

VİLTUR Villasaray Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş

VİLTUR Villasaray Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş

Başak Depoculuk'u Özkardeşler satın aldı Fransız firması Groupama Sigorta, yedi yıl önce satın aldığı Başak Depoculuk'a ait Bayraklı'daki 60 dönümlük alanı, üzerindeki mülklerle birlikte Özkardeş Grubu'na sattı

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Vıradh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Vıradh Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vıvek Sasıdharan Radha tarafından kuruldu. 

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Vıcom Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi Fatih'te Cengiz Arslaner tarafından kuruldu.

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vıva Edge Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta kuruldu.

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Horızon Vılla Company Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Ihab Khaıer tarafından kuruldu.

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıpport Grup Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Onur Cüneyt Haliloğlu tarafından kuruldu.

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı!

Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli yapıldı. Prıvılege Turizm Seyahat Acentesi İnşaat Emlak Limited Şirketi merkez nakli  Kağıthane’de yapıldı!

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Vınstoss Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Khalıl tarafından kuruldu.

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 5 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırmızıgül ve Mehmet Fasih Kırmızıgül tarafından kuruldu. 

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

VİLTUR Villasaray Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş Haberi

VİLTUR Villasaray Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş

Başak Sigorta'yı alarak 2006 yılında Türkiye pazarına giren Fransız sigorta devi Groupama Sigorta, Bayraklı'daki soğuk hava deposu Başak Depoculuk'u Özkardeş Grubu'na sattı. 


İzmir'in en değerli yerlerinden biri olan yeni kent merkezinde yer alan 60 dönümlük arsa için yapılan zorlu pazarlıkta ipi göğüsleyen VİLTUR Villasaray Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. oldu. Satış rakamıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Özkardeş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Özkardeş arsaya yapacakları proje konusunda değerlendirmelerin sürdüğünü açıkladı. Bu satın alma ile İzmir yeni kent merkezinde Folkart, Ege Perla, Kavuklar, Mistra gibi dev projelere bir yenisi eklenecek. 


Devler talip oldu Avrupa'nın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Fransız Groupama, Ziraat Bankası'nın yüzde 56.67'lik Başak Sigorta hissesini 7 yıl önce satın aldı. Bu satın alma sonucunda Başak Sigorta'ya...