03 / 05 / 2024

vinç kiralama fiyatları

vinç kiralama fiyatları

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün kaydettiği hızlı gelişme sonrasında, yüksek binaların yerini gökdelenler almaya başladı. İnşaat alanında yaşanan bu değişim, "kule vinç" kavramını daha önemli hale getirdi.

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Moment Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahanlar Makine Vinç Kiralama Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Araç kiralama fiyatlarında 4 ayda yüzde 42’ye varan artış

Araç kiralama piyasasında, orta ve üst segment araçların payı düşerken, talep küçük segment araçlara kayıyor. Araç kiralama fiyatları 4 ayda yüzde 42’ye varan artış söz konusu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntay Vinç Kiralama Hizmetleri İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Günay ve Tayfun Günay ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Teknosa'da teknolojik ürünler kiralanabilecek! Yeni dönem başladı! Apple, HP, Sunny...İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüketici elektroniği kiralama platformu Kiralabunu.com, Teknosa ile ortaklık kurdu. Kiralabunu'nun gövdesindeki ekipmanlar Teknosa üzerinden kiralanabilecek! Peki, kiralabunu'da ürünlerin kiralama fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamaya talep yüzde 100’den fazla arttı! Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatları ise yüzde 35 arttı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kiralık araca talep arttı! Günlük araç kiralama fiyatları ne kadar? Yolcu360, Avis, Garenta 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala günlük araç kiralama fiyatları pek çok kişi tarafından araştırmaya başlandı. Bazı araç kiralama firmaları araç kiralama ücretlerine kampanya yaptı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

vinç kiralama fiyatları Haberi

vinç kiralama fiyatları

Özellikle son yıllarda Başkent Ankara'da çok sayıda gökdelen inşaa edildi. Kule vince olan talep tüm Türkiye'de olduğu gibi Başkent'te de gün geçtikçe artıyor. 


BİR inşaatta maliyetten zamana, işgücüne kadar yarı yarıya tasarruf sağladığı için tercih edilen kule vinç, lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldi. İrili ufaklı 100'e yakın modeli bulunuyor. 10 yıl öncesine kadar sadece çok büyük inşaatlarda kullanılan kule vinçler şimdilerde her inşaata girdi. Özellikle yoğun olarak inşaat faaliyetlerin yürütüldüğü Eskişehir Yolu, Konya Yolu, ve Çukurambar semti ile kentsel dönüşüm projelerinde uzunluğu 200 metreye kadaı çıkabilen bu vinçlerden bol bol görmek mümkün. 


AYLIK KİRA 10 BİN TL 

Fiyatları yüksekliğine ve taşıma kapasitesine göre değişiklik gösteren vinçlerin fiyatları 110 bin-1 milyon euro arasında değişiyor. Büyüklüğüne gore 20 ila 50 işçinin yapabildiği işi...