30 / 04 / 2024

Viraİstanbul kavaklı ulaşım

Viraİstanbul kavaklı ulaşım

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat!

Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Sahile 3 dakika yakınlıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Viraistanbul Kavaklı ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor!

Gül Proje'nin Beylikdüzü Kavaklı sahil bölgesinde hayata geçirdiği Viraistanbul projesi 1.156 konut ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Proje ulaşım kolaylığıyla öne çıkıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Vira İstanbul Kavaklı ev fiyatları!

Vira İstanbul projesi 17 blok şeklinde yükseliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 1.155 adet konut bulunuyor. Vira İstanbul Kavaklı ev fiyatları listesi haberimizde yer alıyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Vira İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgilerine göre proje Kavaklı sahile 3 dakika uzaklıkta bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılacağı proje Gül Proje imzası taşıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Viraİstanbul kavaklı ulaşım Haberi

Viraİstanbul kavaklı ulaşım

Viraistanbul projesinin deniz manzarası ve lokasyonu ile öne çıktığını kaydeden Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, sosyal donatıları ve yeşil alanları ile de dikkat çeken projelerinin 630 milyon TL'lik yatırım değeri taşıdığını belirtti. Viraistanbul projelerinin hayata geçirildiği Kavaklı sahil bölgesindeki 92 bin metrekarelik arazinin 74 bin 500 metrekarelik kısmını peyzaj alanları ve sosyal donatılara ayrıldığını anlatan Ali Gül, "Viraistanbul, kreşi, basket sahaları, dinlenme köşelerinden yürüyüş yollarına, havuzlardan spor tesislerine, çocukların doyasıya eğleneceği tırmanış duvarlarından, paten ve kay kay pistlerine, çim amfiden açık hava sinemasına hatta renk ve kelebek bahçesine kadar ailenizdeki herkesin mutlaka ilgisini çekecek birçok farklı olanağa sahip" dedi. 


17 blok halinde yükselecek

17 blok halinde yükselecek Viraİstanbul'da büyüklükleri 70 metrekareden başlayıp 200 metrekareye kadar, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'lerden...