12 / 05 / 2024

Viranşehir Belediyesi parsel tahsisi

Viranşehir Belediyesi parsel tahsisi

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gölbaşı'nda bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Viranşehir Belediyesi'nden parsel tahsisi iptali!

Viranşehir Belediyesi 2019 Haziran ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Gölbaşı'nda bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Başakşehir Belediyesi'nden 16 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başakşehir Belediyesi tarafından 569 Ada 13 Parsel ile 577 Ada 8 Parsel sayılı taşınmazlar blok olarak satılıyor. İhale 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı. Törenle açılan terminalin açılışına Belediye Başkanı Nihat Çiftçi katıldı.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Viranşehir yatırıma doyuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir'de hayata geçirdiği yatırımları yerinde inceledi.

Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Her ilçeye modern otogar kazandırma çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni hizmete açtı.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Viranşehir ve Ceylanpınar'ın yolları yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 12 parsel sattı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Açık Teklif Usulü ihaleyle satışa çıkarılan 50’si parsel, 2’si dükkan toplam 52 gayrimenkulden 12 tanesi satıldı.

Viranşehir Otobüs Terminali'ndeki iş yerlerinin kuraları çekildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinin işyeri kura çekimine katılan Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Viranşehir'e yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Şanlıurfa Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali tamamlandı!

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde açılış öncesi son kontroller yapılıyor.

Viranşehir Belediyesi parsel tahsisi Haberi

Viranşehir Belediyesi parsel tahsisi

Viranşehir Beldiyesi Meclis toplantısının 1’inci oturumu Meclis Başkan Vekili Eyyüp Öztürk başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, halka ve basına açık yapılan toplantıda gündeme alınan 6 maddenin üçü bir sonraki meclis toplantısına ertelenirken, Gölbaşı Mahallesinde bulunan ve Mülkiyeti Belediyeye ait 146 ada 2 nolu parsel tahsisinin iptal edilmesine karar verildi.

Gap Belediyeler Birliğine yapılan asil üye seçiminde Cuma Koyuncu ve Ahmet Güneş seçildi. İlçe İmar Plan revizyonun yapılması maddesi ise yapılan 2’inci oturumda oy çoğunluğu ile kabul...