27 / 07 / 2024

Vişne Caddesinde gelişim

Vişne Caddesinde gelişim

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk kez gerçekleştirilen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları' programında Vişne Caddesi esnafı ile bir araya geldi. Edebali, İlçenin dünyaya açılan penceresi Vişne Caddesi'ne desteklerinin süreceğini söyledi.

Vişne Bahçesi Villaları'nda teslimlere sayılı gün kaldı: Son villalar! 

Vişne Bahçesi Villaları'nda satışta olan sayılı villa kaldı. Peki Vişne Bahçesi Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm merak edilenler...

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Modern Gelişim Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Temel ve Oktay Temel ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Milyonları ilgilendiren EYT için yeni formül! EYT'de son gelişme ne?

Emeklilikte Yaşa Takılanlarda son durumun ne olduğu merak ediliyor. EYT mağdurları uzunca bir süreden bu yana EYT konusunu gündeme getirmeye devam ediyorlar. Peki, EYT'de son durum ne? Yeni gelişme var mı? İşte tüm merak edilenler..

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Meta Gelişim Enerji Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birtan Yavaşcı tarafından kuruldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Gelişim Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Raife Kocakoşak tarafından kuruldu.

Vişne Caddesinde gelişim Haberi

Vişne Caddesinde gelişim

Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimleri ile her fırsatta bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldır un Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bölgesel Esnaf Buluşmaları'nın ilkinde Vişne Caddesi esnafıyla buluştu. Barış Manço Kültür Merkezimde düzenlenen toplantıya Başkan İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ile Anadolu, Kazım Karabekiı; Vatan, Yunus Emre ve Duaçmarı mahalleleri muhtarlarıyla birlikte bölge esnafı katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Edebali, düzenledikleri bu toplantıyla bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyerek; "Yerel yönetimlerin doğru hizmet yapmasının temel ilkesi vatandaşın nabzrnı iyi tutmasıdır. Bu toplantı sayesinde bölge esnafunızla bir araya gelerek, doğru bügi akışı sayesinde sorunları tespit edip çözümler üreteceğiz" dedi. 


YILDIRIMIN GURURUSUNUZ 

Bebe ve çocuk konfeksiyonu ihracatında Türkiye'nin yüzde 70'lik...