02 / 05 / 2024

Vişnelik Apartments proje bilgileri

Vişnelik Apartments proje bilgileri

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Ankara Vişnelik Apartments bu yıl sonunda teslim edilecek!

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde elbisesini değiştirmeye hazırlanıyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan binalar sırasıyla yıkılırken yeni yapılarla bambaşka bir Vişnelik 2 yıl içerisinde şehre değer katacak.

Çankaya'da icradan 17 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsa!

Ankara 29. İcra Dairesi, ODTÜ Vişnelik tesislerinin güneyinde yer alan Çankaya'daki 10 arsayı 2 Ekim tarihinde saat 10.10'da ihaleye çıkarıyor. Arsaların fiyatları 17 bin 33 TL'den başlıyor.

Ankara Vişnelik Apartments projesi!

Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek..

Ankara Vişnelik Evleri 'nde 600 bin liraya 2+1 dubleks!

Ankara Vişnelik Evleri 'nde fiyatlar 250 bin liradan başlıyor, tek blok halinde inşa edilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Erşen Nedim Birgüvi ve Kaan Ticaret ihalelere katılma yasağı!

Jandarma Genel Komutanlığından yapılan açıklamaya göre Erşen Nedim Birgüvi ve Kaan Ticaret'e ihalelere katılma yasağı verildi...

Gayrimenkul sertifikası ihracına yönelik esaslar belirlendi!

Gayrimenkul satışlarını önemli ölçüde etkileyebilecek ve yerli ve yabancı yatırımcı açısından borsa, altın, döviz gibi işlem görebilecek olan gayrimenkul sertifikası ihracına yönelik esaslar belirlendi...

Academia Apartments projesi!

Astay Gayrimenkul'ün Avcılar'da yer alan Academia Apartments projesi hakkında tüm güncel bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...

Academia Apartments satış ofisi!

Academia Apartments satış ofisi iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Academia Apartments Avcılar'da Astay Gayrimenkul tarafından inşa edildi...

Academia Apartments Avcılar örnek daire!

Academia Apartments Avcılar örnek daire görsellerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...

Academia Apartments Avcılar Projesi!

Academia Apartments Avcılar Projesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor

Vişnelik Apartments proje bilgileri Haberi

Vişnelik Apartments proje bilgileri

Ankara´nın stüdyo konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje. Çankaya, 100. Yıl semti, ODTÜ Vişnelik tesisleri bitişiğinde 1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan Vişnelik Apartments, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek. 


Ankara nın en değerli bölgelerinden 100.Yıl'da bulunan Vişnelik Apartments'da , bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Proje Ankara´nın en önemli arterleri olan Eskişehir Yolu ve Konya Yolu'na 3 km, Kızılay veÇankaya'ya 7 km mesafe de olup, ayrıca AŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali,Ato Kongre ve Fuar Merkezi, Armada Alışveriş Merkezi, Mövenpick Hotel veTOBB Hastanesi, Bayındır Hastanesi, 7 yıldızlı Marriott Hotel ve Ulusoy Söğütözü Terminali Merkez Hareket Noktası, Ankara´nın her bölgesindenkolaylıkla ulaşılabilecek Söğütözü-Çayyolu ile Söğütözü-Kızılay...