17 / 05 / 2024

vişnezade meydanı

vişnezade meydanı

19396 yılında İstanbul Defterdarlığı tarafında verilen ilanda Aksaray'da bir ev seneliği 120 liraya, bir dükkan ise 84 liraya kiraya verilecekmiş. Beşiktaş'ta 21 dönüm bostan ise 201 liraya kiraya verilecekmiş.

Beşiktaş Vişnezade 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 1289 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Vişnezade imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beşiktaş ilçesi, Vişnezade Mahallesi, 723 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da öğrencilerin ev bulma sorunu büyüyor!

İstanbul’da fahiş kira tartışmaları devam ediyor. Beşiktaş'taki Vişnezade Mahallesi; kentte son bir senede konut kiralarının en fazla yükselişe geçtiği ikinci mahalle oldu.

Beşiktaş'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Beşiktaş İlçesi, Vişnezade Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siss Proje Mimarlık İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şişman tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Yenisan İnşaat ve Yönetim Anonim Şirketi, Barbaros Hayret Binicioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 6 milyon TL sermaye ile 30 Haziran'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Profesör Doktor Alaaddin Yavaşça Sokak'ta kuruldu.

Solotech Savunma Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solotech Savunma Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Bertan Nogaylaroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Profesör Doktor Alaeddin Yavaşça Sokak'ta kuruldu.

2006 yılında ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanları Vedat Aşçı'nın!

2006 yılında Astaş Gayrimenkul'un sahibi Vedat Aşçı, Levent ve Vişnezade'de bulunan ŞETAT Kuleleri ile SSK apartmanlarını 100 milyon dolara (113 milyon lira) satın alarak 4 kulenin sahibi olmuş.

Hera Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hera Otelcilik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Rengin Sezer Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi' nde kuruldu.

Amntwo Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Amntwo Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Alessandro Celano, Muhammad Rafiqu Lakhani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Harman HB Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Harman HB Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, İbrahim Halil Korkmaz, Başak Erel tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Baran Cüce Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

1960 yılında Tophane Sanat Enstitüsü İtalyan Sefareti'ne nakledilecekmiş!

İstanbul Tophane Sanat Enstitüsü İtalyan Sefareti binasında eğitime devam edecekmiş. Vişnezade'de bulunan 15 bin 342 metrekare arsa da Tophane Sanat Okulu olarak kullanılmak üzere Hazine'ye devredilecekmiş.

vişnezade meydanı Haberi

vişnezade meydanı

İstanbul Defterdarlığından:

                                                Muhammen senelik       Mukavvat te-

                                                             kira bedeli       minat miktarı

 Semti       Mevkii  Sokağı       No. Nevi     Lira  müddeti     Lira K.

Aksaray Etyemez Davutpaşa   9      Ev       120    üç sene     26  80

         Çardaklıhamam

  ''     ''        ''      ...