05 / 05 / 2024

Vista Garden son durum

Vista Garden son durum

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Green Life My Garden 2'de son parseller! Eylül'de teslim!

Green Life My Garden 2 projesinde son parsellerin satışı devam ediyor. Projenin teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Propa Vista'da son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista projesinde satışı devam eden son 50 daire için yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranları!

Garden Hill Bahçelievler'de yüzde 1'in altında faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor. Son dairelerin kaldığı Garden Hill Bahçelievler'de 2+1'ler 612 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bayraklı Hilton Garden Inn açıldı!

Yapımına 2013'ün son çeyreğinde başlanan Hilton Garden Inn Hotel, önceki gün hizmete açıldı. Bayraklı'da hayata geçirilen otelde, toplam 197 oda, 3 toplantı salonu ve körfez manzaralı çatı katı restoran yer alıyor.

Hak Residence Garden projesinin satışlarında son durum!

%75 'i satılan Hak Residence Garden Projesinde satışlar devam ediyor. Hak Group Construction imzası taşıyan Hak Residence Garden Projesi Antalya Alanya’da 4 bin 100 metrekare alan üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Toya Vista Avcılar'da yüzde 10 peşinatla 120 ay taksit!

Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen Toya Vista'da son fırsatlar başladı. Toya Yapı, az sayıda dairenin kaldığı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olmaya çağırıyor.

Toya Vista’da son daireler! Yüzde 10 peşinatla!

TOYA Yapı tarafından Avcılar’da inşa edilen Toya Vista’da yüzde 10 peşinat ve 120 aya varan uygun kredi oranlarıyla konut sahibi olunabiliyor.

Vista Garden son durum Haberi

Vista Garden son durum

“Bazen Gerçekten Şanslısınızdır” sloganı ile Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen Vista Garden, Beylikdüzü’nün orta yerinde yeşillikler arasında, açık ve kapalı havuzları, çocuk oyun alanları, bay ve bayanlara özel Türk hamamları, saunaları, fitness salonları ve dinlenme alanları ile ev konforunda 365 gün tatil fırsatı sunuyor. 5’er ve 6’şar katlı bloklardan oluşan projede; 24 saat kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, jeneratör, intercom görüntülüme sistemi ve her odada Dijitürk, Turksat, ile internet altyapısı standart olarak bulunuyor.


Hemen oturuma hazır son 10 dairenin kaldığı Vista Garden’da 3+1 ve soyunma odalı 6+2 daireler, özellikle çocuklu aileler için, şehir merkezinden çok uzaklaşmadan huzurlu bir yaşamın kapılarını açıyor. Geniş metrekareli ve az katlı modern mimarisi ile fark yaratan Vista Garden, oldukça avantajlı bir lokasyonda bulunuyor. E-5’e, Metrobüs’e...