07 / 05 / 2024

Vital Fulya harita

Vital Fulya harita

Vital Fulya projesindeki muayenehanelerin alanları 170 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede yer alan muayenehanelerin satış süreci başladı. Peki Vital Fulya nerede?

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Fulya Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu tarafından kuruldu.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği yönetmeliği 27 Haziran 2015 tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler...

İnha Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnha Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Uçak ve Hikmet Bahşi tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bağcılar'da kuruldu.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 27 Haziran tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Harita İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şeref Acar ve Önder Selim Acar ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Amasya Üniversitesi Harita Kadastro öğrencileri 3. köprü inşaatını gezdi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğrencileri İstanbul’da yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını gezip firma yetkililerinden bilgi aldılar.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği harita ve kadastro mühendisleri odası ücret yönetmeliği 3 Haziran 2015 tarihinde 29375 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

Deniz Harita inşaat sektörüne giriş yaptı!

2011 yılında Erdem Deniz tarafından Deniz Harita adı altında kurulan mühendislik firma, 2014 yılının ilk çeyreğinde inşaat sektörüne de geçiş yaparak "Denizer Harita İnşaat Taah. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti." olarak faaliyet alanlarını genişletti.

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi Fulya Tesisleri'nin üzerine gökdelen dikecekmiş!

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, spor alanı olma özelliğini kaybettiğini savunduğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait Fulya Tesisleri'nin üzerine 24 katlı, 432 daireli 4 gökdelen dikmeyi planlamış.

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saha Harita Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Taahhüt Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mergos Mühendislik Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergos Mühendislik Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Halit Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Bakanlık Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'na katıldı!

Bu yıl Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nca 15.’si düzenlenen Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı'na Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından katılım sağlandı...

İser İnşaat Turizm Harita ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İser İnşaat Turizm Harita ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi'nde kuruldu.

Vital Fulya harita Haberi

Vital Fulya harita

"Vital Fulya nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 12 katta toplam 11 bin metrekare alana sahip olan proje 2015 yılının Ocak ayında tamamlanacak. Metrekare birim fiyatı 25 dolardan başlıyor. 


Vital Fulya projesi, Topoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 32 muayenehane bulunuyor. 100'den fazla doktora ev sahipliği yapacak olan projede muayenehane alanları 170 metrekare ile 750 metrekare arasında değişiyor.


Türkiye’nin doktorlara özel ilk ve tek binası olan Vital Fulya projesi Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak projelendirildi.


Vital Fulya'da 7/24 özel güvenlik ve kamera sistemi, eczane, medikal ürünler mağazası, cafe, danışma hizmeti, online randevu hizmeti, tıbbi atık toplama merkezi, 1800 metrekare kapalı otopark, vale parking hizmeti sunuluyor. 


Vital Fulya nerede?



Vital Fulya...