28 / 04 / 2024

Vito Armatürler 2015

Vito Armatürler 2015

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Franke'den "gezegen için" ürünler! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İsveç markası Franke'nin "Gezegen için en iyisi" sloganıyla çıkardığı armatürler serisinin özellikleri ve fiyatlarını inceledik. 

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Artema'dan pırıl pırıl armatürler için ipuçları!

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi LED armatürlerle aydınlatılıyor!

Philips, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan, Konya Selçuklu Belediyesi için tasarlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi'nin dış yüzünü, renk değiştirebilen LED armatürler ile aydınlattı.

Fantasia Seramik Teknolojinin Tasarımla Buluştuğu Armatürler tasarlıyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye’de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, banyolara eşsiz tasarımlar sunuyor. Suyun rahatlatıcı etkisini yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Koçyiğitler Grup İnşaat ve Su Armatürleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçyiğitler Grup İnşaat ve Su Armatürleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da, Murat Koçyiğit Müdürlüğü'nde kuruldu.

Sokakta LED dönüşümü bu yıl başlıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Türkiye'deki mevcut 6,5 milyon sokak lambasının LED armatürler ile değiştirileceğini açıklamasının ardından gözler Türk aydınlatma sektörüne çevrildi

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Artema, 14 bin armatürü dönüştürecek!

Artema, sorumlu üretim uygulamalarına kullanıcıları da dâhil ediyor. Eylül ayında başlayan Aralık sonunda bitecek Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyası kapsamında; kararan, akıtan, sızdıran, eskiyen armatürler, yeni Artema’larla değiştiriliyor.

Christophe Pillet’den zamanı yakalayan armatürler!

Ünlü Fransız tasarımcı Christophe Pillet’nin VitrA için tasarladığı Memoria banyo serisinde yer alan armatürler, farklı modelleriyle zamanı ve trendleri yakalıyor. Model, 3 kullanıcı hafızası fonksiyonunun yanı sıra, suyun ısı ve akışını denetliyor.

Artema T4 armatürleri suya farklı bir yorum katıyor!

İnovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan markalara verilen Plus X’ten “Tasarım ve Fonksiyonellik Ödülü” almaya hak kazanan T4 armatürler, VitrA’nın aynı adı taşıyan banyo serisiyle de bütünlük sağlıyor.

Fly Butik Rezidans satılık daire! 2015'te teslim!

Fly Butik Rezidans satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki daireler 2015 senesinde sahiplerine teslim edilecek

Vito Armatürler 2015 Haberi

Vito Armatürler 2015

Kullanıcı ihtiyaçlarına uygun çözümleri kusursuz tasarımların fonksiyonellikle buluştuğu ürünlerle hayata geçiren lider banyo ürünleri markası Ideal Standard’ın, her banyo stiline uyum sağlayan Vito Armatürleri banyoların vazgeçilmezi olmaya aday. 


Güçlü duruşu ve karakteristik tasarımı ile kalite, zerafet ve güvenilirliğin mükemmel kombinasyonu Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.


Ideal Standard’ın yenilikçi teknolojileri kullanarak hayata geçirdiği ve tasarımındaki güçlü duruşuyla dikkat çeken Vito Armatürler, banyolarda kusursuz görünümü de garanti ediyor. Seride yer alan armatürler hem lavabo hem de banyo bataryası olarak kullanılabiliyor. 


Banyolarda modern tasarımın ve fonksiyonelliğin fayda ile buluştuğu Vito Armatürler, stilini banyosuna yansıtmak isteyenlerin beğenisine...